Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio proga – mero padėkų lietus Utenos verslininkams

Šią savaitę Utenos rajono savivaldybė organizavo verslininkų pagerbimo šventę. Meras Alvydas Katinas ne tik sveikino beveik pilnoje Utenos kultūros centro didžiojoje salėje susirinkusius verslo atstovus, bet ir daugeliui iš jų įteikė padėkas bei suvenyrinius savivaldybės ženklelius.

Po skambių bitlų dainų, kurias atliko uostamiesčio kolektyvas, į sceną buvo pakviestas meras A. Katinas, kuris pirmiausia išdalijo padėkas įmonėms, kuriančioms Uteną. Jas atsiėmė AB „Utenos trikotažas” ir „Umega”, uždarųjų akcinių bendrovių Utenos šilumos tinklai, „Švyturys-Utenos alus”, „Utenos mėsa”, „Rokiškio pieno gamyba”, „Umaras”, „Vytrolma”, „Nosted mechanika”, „Seifuva”, „Duventa” vadovai.
Po muzikinės pertraukos meras vėl buvo pakviestas į sceną, kur pasižymėjusiems versle uteniškiams įteikė padėkas ir suvenyrinius savivaldybės ženklelius.
Pirmiausia į sceną pakviestas bendrovės „Rokiškio pieno gamyba” pirkimų direktorius Teodoras Dalius Medikas. Jam padėka įteikta už ilgametį atsakingą darbą, visuomeniškumo ir bendruomeniškumo skatinimą bei aktyvų dalyvavimą Utenos krepšinio klubo „Juventus” valdybos veikloje. Mero padėka už ilgametį vadovavimą įmonei, svarų indėlį į Utenos kaip pramonės miesto plėtrą ir investicinės aplinkos gerinimą Utenos rajone buvo įteikta verslo veteranui bendrovės „Utenos gelžbetonis” direktoriui Albinui Kazanavičiui. Jau kurį laiką valdžios dėmesį patraukia ir statybos įmonės „Vidista” vadovė Vida Maišėnienė. Ji neseniai Panevėžyje buvo tituluota metų bose, o šį kartą meras direktorę įvertino už moters lyderystę statybų versle, ilgametę sėkmingą įmonės veiklą, glaudų bendradarbiavimą su vietos bendruomenėmis.
Dėmesio sulaukė ir užsienio kapitalo įmonės „K.T.S Production” generalinis direktorius Morgan Erik Nordin. Jis įvertintas už investicijas plečiant veiklą Utenoje, pripažinimą Europoje, eksportą į Europos šalis, Jungtines Amerikos Valstijas ir Australiją. Dar vienos statybos įmonės – UAB „Dauniškis ir KO” – vadovas Alvydas Rudokas buvo įvertintas už lyderystę statybų versle, glaudų bendradarbiavimą rengiant reikiamus specialistus ir šeimai perduotą verslo geną. Jam taip pat įteikta šauniausio verslininko, kurį išrinko laikraščio „Utenos diena” skaitytojai, nominacija. Šį kartą buvo įvertinta ir Užpaliuose veikianti įmonė „Vitula”. Jos direktoriui Vidmantui Urnavičiui už pasiektus puikius darbo rezultatus, sėkmingai įgyvendintus verslo projektus bei svarų indėlį į Utenos kaip pramonės miesto plėtrą įteikta mero padėka. Tokios pat padėkos sulaukė ir Biovela Group UAB „Arsdekosta” direktorė Irena Marija Rameikienė. Jos vadovaujama įmonė įvertinta už stabilią veiklą, sėkmingą projektų įgyvendinimą, atsakingą požiūrį į savo pareigas ir pasiektus puikius darbo rezultatus. Už stabilią įmonės veiklą, darbo vietų kūrimą, eksporto plėtrą ir inovacijų diegimą buvo pastebėtas ir individualios įmonės „Drožlė” savininkas Audrius Kavolis. Verslininkui Raimundui Sukarevičiui padėka įteikta už sėkmingą vadovavimą uždarajai akcinei bendrovei „Baltijos filtrai”, verslo ir eksporto plėtrą bei inovacijų taikymą įmonėje. Mero dėmesio sulaukė ir Elenos vairavimo mokyklos vadovė Elena Šapranauskienė. Jai įteikta padėka už stabilią ir sėkmingą įmonės veiklą, profesionalumą ir svarų indėlį ugdant jaunuosius eismo dalyvius. „Uterna” direktoriui Vytautui Strockiui padėka įteikta už įkurtas darbo vietas kaimo vietovėje, augantį eksportą ir ilgus sėkmingos įmonės veiklos metus. Už įkurtas darbo vietas kaimo vietovėje, veiklos profesionalumą ir lyderystę medienos pramonės srityje įvertintas UAB „Amber forest” valdybos narys Gintautas Bartaškas. Jaunai verslininkei UAB „Ne tik svogūnai” direktorei Gintarei Šulskytei padėka įteikta už ryžtą įkurti verslą grįžus iš užsienio, vietiniams ir miesto svečiams pasiūlytą naują produktą bei sparčią veiklos plėtrą. Medienos apdirbimo įmonei vadovaujantis Algis Kaulinis verslą Pakalniuose vysto jau ne vieną dešimtmetį, todėl Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio proga jį meras įvertino už įkurtas darbo vietas kaimo vietovėje, inovacijų diegimą, sėkmingą plėtrą ir glaudų bendradarbiavimą su vietos bendruomene. Taip pat už ilgametį nepriekaištingą darbą, svarų indėlį į įmonės rekonstrukciją ir technologinių procesų optimizavimą bei atsakingą požiūrį į savo pareigas įvertintas ir „Utenos alaus” daryklos Pakavimo skyriaus vadovas Irmantas Kandratavičius. UAB „Strapa” vadovui Šarūnui Sodeikai padėka įteikta už sėkmingą įmonės plėtrą investuojant į gamybinio pajėgumo didinimą ir naujų technologijų diegimą.
Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio proga nepamiršti buvo ir mažesnes pareigas įmonėse užimantys žmonės. Padėka už ilgametį sąžiningą, kruopštų darbą, profesionalų ir kūrybingą vadovavimą prekybos centro kolektyvui bei atsakingą požiūrį į savo pareigas įteikta bendrovės „Utenos prekyba” prekybos centro „Rašė” vedėjai Vaidai Bučinskaitei, „Utenos Indra” Pardavimų skyriaus vadovei Audronei Jurelytei, UAB „Seifuva” Suvirinimo padalinio šaltkalviui Napaliui Šlepečiui, AB „Utenos trikotažas” apdailos cecho technologui Gintautui Zabulioniui bei UAB „Umaras” technikos direktoriui Arvydui Urbanui.
Padėkos už išskirtinių, inovatyvių gaminių pasiūlymą pasaulinei rinkai, eksporto plėtrą ir nuolatinį augimą sulaukė bendrovės „Samsonas motorsport” direktorius Martynas Samsonas, už ilgametę, sėkmingą įmonės veiklą, bendrovėje diegiamas inovacijas ir atsakingą požiūrį į įmonės valdymą – „Aukštaitijos traktas” direktorius Ričardas Puodžiukas.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas