Jautrus „Vieversos“ koncertas graudino žiūrovus

Gegužės 3 dieną Utenos kultūros centre šokių ir dainų ansamblis „Vieversa” (vadovė Roberta Macelienė) dovanojo uteniškiamas koncertą „Iš visos širdies”. Salė buvo pilnutėlė – žiūrovams neužteko vietos atsisėsti. Taip nutiko ne tik dėl ypatingos dienos – sekmadienį buvo sveikinamos mamos, bet ir dėl to, kad „Vieversa” išleido vyriausius šokėjus.

Pasižiūrėti į mažuosius šokėjus atvyko mamos, tėvai, seneliai, močiutės, sesės, broliai… Kaip Utenoje ugdomas jaunimas buvo smalsu pažiūrėti ir kitiems uteniškiams. Reginys buvo nepaprastas. Dvi valandas trukęs koncertas neprailgo. Šokis po šokio, daina po dainos – „Vieversa” parodė, ką moka Utenos šokėjėliai: nuo mažiausių pypliukų iki brandžią patirtį ansamblyje sukaupusio jaunimo.
Koncerto pabaigoje buvo atsisveikinta su septyniais „Vieversos” nariais. R. Macelienė sakė, kad ši diena visada būna skausminga. „Aš džiaugiuosi, kad užauginau protingus, talentingus ir gabius vaikus, tačiau liūdžiu, nes reikia su jais atsisveikinti”, – apgailestavo ansamblio vadovė.
Utenos kultūros centro direktorė Asta Motuzienė išeinantiems vieversiukams įteikė padėkas, buvo apdovanoti visi „Vieversos” veikloje dalyvaujantys vadovai – Roberta Macelienė, Povilas Velikis, Laisvida Pakenienė ir Onutė Aleknavičienė.
Koncerto pabaiga buvo itin jautri. Salėje šokėjai buvusioms mamoms įteikė gėles – verkė ir vaikai, ir mamos…

udiena.lt inf., J. Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas