Utenos seniūnijos gyventojai sulaukė paramos

Laikas prieš didžiąsias metų šventes visuomet yra ypatingas – žmonės gėriu dalijasi ne tik su pačiais artimiausiais žmonėmis, tačiau ir su tais, kuriems trūksta pagalbos. Kaip ir kiekvienais metais Utenos seniūnija ruošėsi šiam gražiam iššūkiui. Organizuoti labdaros vakarai, kreiptasi į verslininkus paramos, o visa tai vainikavo šiltas kalėdinis vakaras.

Šioje popietėje apsilankė Utenos Rotary klubo prezidentas Dainius Tvarijonas. Šis klubas finansavo dalinį delfinų terapijos kursą Utenos seniūnijoje gyvenančiai mažametei mergaitei. Jai delfinų terapija labai reikalinga, o patiems tėvams tai didžiulė dovana šeimai.

Vaikutėnų krašto bendruomenė, organizuodama adventinių vainikų parodą–konkursą ir labdaros vakarą, nutarė, kad surinktos lėšos bus skirtos Vaikutėnų seniūnaitijos gyventojai, kuriai reikalinga materialinė pagalba. Labdaros vakare surinkta 300 eurų. Už šias lėšas nupirktas dviratis, drabužių, kuprinė, avalynė bei moteriai padovanoti šios popietės metu.
Utenos seniūnijos bendruomenė sulaukė ir Medenių kaimo gyventojos Genės Baranauskienės staigmenos – kalėdinių meduolių, kuriuos iškepė kartu su savo pagalbininkais Danute Nosoviene, Alvydu Dragūnu ir Kristina Tumėnaitė.

Utenos seniūnijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas