Ketvirtadienį gimnazijos šventėje – gausus būrys buvusių mokinių

Šiemet Utenos Dauniškio gimnazijos bendruomenė pažymi 45-ąjį jubiliejų. Visą šią jubiliejinę savaitę gimnazijoje lankosi buvę mokytojai, gimnazijos draugai ir bičiuliai, kurie bendravo su gimnazistais, vedė sėkmės pamokas, džiaugėsi švente.

Sėkmės pamokas mokiniams jau vedė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Romualdas Kraulišas, buvę mokytojai, poetai.
Trečiadienio popietę Utenos Dauniškio gimnazija pradėjo prasmingu renginiu, šį kartą sukvietusiu gimnazistų tėvus, kurie vesdami sėkmės pamokas, smagiai paminėjo mokyklos 45-ąjį gimtadienį.
Šiandien, ketvirtadienį, mokyklą lankė ir sėkmės pamokas vedė buvę įvairių laidų vidurinės mokyklos ir gimnazijos mokiniai. Kartu su jais šventėje ir pamokoje dalyvavo į Seimą išrinktas rajono savivaldybės tarybos narys Edmundas Pupinis, prieš daugelį metų mokyklą baigęs ir Maskvoje Lomonosovo universitete studijavęs, matematikos mokslų daktaras Valdas Dičiūnas, pirmasis gimnazijos prezidentas Modestas Gadliauskas ir daugelis kitų dabar jau sėkmingų verslininkų ir kitose įvairiose srityse dirbančių buvusių mokinių.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas