Susitikime su uteniškiais bus kalbama apie Dauniškio mikrorajono sutvarkymą

Utenos rajono savivaldybė informuoja, kad uteniškiai, kuriems pabodo kas vakarą su kaimynu ginčytis dėl stovėjimo vietos automobiliui, nebesinori matyti apgriuvusių šaligatvių ir duobėtų kelių ar norėtų daugiau žaliųjų vejų ir vaikų žaidimų aikštelių, sausio 15 d. kviečiami atvykti į Dauniškio gimnazijos aktų salėje (Vaižganto g. 48, II a.) vyksiantį viešą susirinkimą, kuriame valdžia susitiks su miestelėnais ir pasikalbės apie būsimą Dauniškio mikrorajono infrastruktūros ir gyvenamosios aplinkos sutvarkymą. Susirinkimo pradžia – 18 val.

Susitikime dalyvaus projekto rengėjai ir vadovas, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, savivaldybės administracijos direktorius Jonas Slapšinskas, kiti administracijos atstovai, miesto seniūnas Valentinas Vaitonis, gyventojai bus supažindinti su projektu, numatomais darbais, susitikime dalyvausiantys specialistai atsakys į pateiktus klausimus.
Primename, kad susipažinti su projektiniais sprendiniais galima: Utenos rajono savivaldybės administracijos Teritorijų planavimo ir statybos skyriaus ir miesto seniūnijos skelbimų lentose, adresu Utenio a. 4, Utenoje (I a.) darbo dienomis nuo 8.00 val. iki 17.00 val. Informacija projekto vadovo teikiama darbo dienomis tel. (+370) 650 50550, el. paštas tautvydas@baltican.lt ir savivaldybės vyr. architekto tel. (+370) 687 83975 ir (+370) 389 64030 .

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas