Utenoje grožio ir geros savijautos centre TILIA – išskirtinės procedūros

Praėjusią savaitę Utenoje, Maironio gatvėje, visuomenei, rajono valdžiai ir svečiams buvo pristatytas grožio ir geros savijautos centras TILIA. Pasak jo vadovės Lolitos Trinkūnienės, tilia – lotyniškas liepos medžio pavadinimas. Tai – sveikatos bei grožio medis, todėl ir šis centras buvo pavadintas tokiu vardu. „Liepos žiedai pasižymi jauninančiomis savybėmis. Tai vienas iš retų augalų, savyje turintis medžiagų, kurios padeda mums atrodyti sveikai ir gražiai, lėtina senėjimą”, – salono atidarymo metu kalbėjo L. Trinkūnienė. Su šio medžio savybėmis siejama ir šio centro filosofija.

Juostą perkirpo meras

Mieste daug įvairių salonų ir žmonių, besirūpinančių uteniškių, ypač moterų, grožiu. Tačiau šis centras, kurio plotas per du aukštus siekia 250 kv. metrų, išskirtinis, nes pirmame aukšte įrengta kirpykla yra šviesiausia ne tik visame Utenos mieste, bet ir Lietuvoje. Apšvietimui buvo skirtas išskirtinis dėmesys – šviesa neakina, nemeta šešėlių, atkuria natūralias spalvas. Rankų grožiui skirti du jaukūs kabinetai, kur laukiama ne tik dailiosios lyties atstovių, bet ir vyrų. Antrame aukšte įrengta tyliųjų procedūrų zona, tai ramybės ir geros savijautos oazė, kurioje galima praleisti visą dieną.
Šio centro atidaryme dalyvavęs rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas gyrė verslininkų sumanymą atidaryti tokį puikų centrą Utenoje. „Gražu, kad paslauga gimsta iš žmogaus prigimties”, – pastebėjo meras ir linkėjo skleisti grožį Utenoje, kad moterys ir merginos būtų dar gražesnės, o vyrai jomis džiaugtųsi.
Simbolinę liepos žiedų juostelę perkirpę centro vadovė L. Trinkūnienė ir meras A. Katinas pakvietė susirinkusius į ekskursiją po centrą, kuriame dirbančios moterys pasirengusios išpildyti visas klientų grožio svajas.

Centre – naujovės Utenoje

Grožio ir geros savijautos centre rasite ne tik visas įprastas grožio procedūras tokias kaip kirpimas ar plaukų dažymas, manikiūras ar pedikiūras, permanentinis makiažas, bet ir išskirtines procedūras, keletas iš jų: saulės terapija, naudojant vitamino D lempą, tai sveikas, lengvas įdegis, Viduržemio jūros šiluma, osteoporozės profilaktika, THALION sveikatinantys magnio ar kalcio įvyniojimai, kurie, pasak prancūzų, yra priskiriami prie ateities procedūrų. Tai senėjimą lėtinantys bei gerą savijautą palaikantys kreminiai įvyniojimai, kurie ypač tinka sąnarių priežiūrai, kaulams, nugaros skausmams malšinti, raumenų traukuliams, stresui, nuovargiui, nemigai mažinti. Į šių įvyniojimų sudėtį įeinantis baltas molis padeda pašalinti toksinus, o jūros dumbliai Lithothamnium calcareum padeda patobulinti odos tekstūrą ir dėl jų mineralų prisotintai sudėčiai bei prasiskverbimui leidžia remineralizuoti ir valyti kūną.
Veidui ir kūnui jauninti siūlomos procedūros su naujos kartos radiodažnių aparatu. Procedūros metu nenaudojamos adatos, tačiau lygiai taip pat galima pasiekti bazinį epidermio sluoksnį, kuriame yra kamieninės ląstelės, kurios yra stimuliuojamos trombocitais papildyta plazma, siekiant atnaujinti odos audinius.
Centre atliekamas ir japoniškas imperatoriškas veido masažas „Kobido“. Tai vienas iš veiksmingiausių veidą jauninančių masažų.
TILIA grožio ir geros savijautos centre yra įrengtas druskų kambarys. Nuo senų laikų druska laikoma natūralia gydomąja priemone ir dažnai vadinama gamtos dovana žmogui. Dar XVIII a. pabaigoje pastebėta, kad žmonės, dirbantys druskos kasyklose, niekuomet neserga kvėpavimo takų ligomis ir turi ligoms atsparesnį imunitetą. Atsiradus pirmoms gydykloms pradėta taikyti haloterapija – gydymas dirbtinai sukurtu druskų kasyklos mikroklimatu. Sveikatos specialistai iki šiol neabejoja šios procedūros efektyvumu. Pasak jų, druskų kambariai puiki ne tik profilaktikos, bet ir relaksacijos bei grožio puoselėjimo priemonė. Haloterapija derinama su šviesos terapija.

Profesionali komanda miesto centre

Grožio ir geros savijautos centre TILIA dirba profesionali komanda. Centro darbuotojos visuomet pasiruošusios Jumis pasirūpinti, patarti ar sudaryti grožio ir sveikatinimo programą.

Grožio ir geros savijautos centras įsikūręs Maironio g. 12, Utenoje, o visas naujienas sekite „Facebook” paskyroje „Grožio ir geros savijautos centras Tilia”. Registracija ir informacija telefonu 8 674 51 536. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas