Prekybos centras NIC netrukus atsinaujins

Sunkmetis jau tikrai praėjo. Tai puikiai įrodo ir naujų prekybos centrų statybos Utenoje. Vieni jų orientuoti į mažmeninę prekybą, kiti į baldų pramonę. O namų idėjų centras NIC, esantis Vilniaus–Kupiškio ir Molėtų gatvių sankryžoje, jau netrukus atsinaujins ir visiems Utenos regiono gyventojams vienoje vietoje pasiūlys prekes bei paslaugas, reikalingas namams. Apie atsinaujinimą kalbėjomės su prekybos centro NIC rinkodaros vadovu Nerijumi Urbonavičiumi.

Pone Nerijau, priminkite uteniškiams, kas yra NIC?

NIC – namų idėjų centras. Tai specializuotas prekybos centrų tinklas, kuriame individualios įmonės atskiruose salonuose arba bendrose erdvėse pristato apdailos medžiagų ir interjero dekoravimo elementų asortimentą. Jis skirtas 25–55 metų amžiaus išsilavinusiems, vidutines ir didesnes pajamas gaunantiems žmonėms, nuolat atnaujinantiems namų aplinką ir besidomintiems interjero dizaino naujienomis. Prekybos centro NIC idėja – suburti po vienu stogu žinomas, gerai rinkoje užsirekomendavusias įmones, kurių veikla siejama išskirtinai su namų interjeru, dizainu ir jaukumu. Užtikrinant pirkėjų srautus ir tenkinant jų poreikius, specializuotų salonų sudėtis ir asortimentas formuojamas taip, kad pateiktų kuo platesnį būsto įrengimo medžiagų bei paslaugų spektrą ir teiktų profesionalias specialistų konsultacijas. Prekybos centras išsiskiria iš kitų Lietuvos interjero ir apdailos centrų tuo, kad gali pasiūlyti specifinių kategorijų, išskirtinių prekių ir perteikia naujausias interjero kūrimo tendencijas rinkoje. Lankydamiesi čia žmonės pasisemia idėjų, gauna patikimą profesionalų konsultavimą. Svarbiausia – žmonės jaučiasi tarp bendraminčių ir kūrybinėje, pilnoje idėjų aplinkoje. Mes jaučiame, kad Utenos regione šiandien išskirtinumo ieškančių yra kur kas daugiau, nei jį galinčių pasiūlyti. Todėl naujakuriai ir interjero dizaineriai, ieškantys įdomių, netipiškų, ypatingų apdailos medžiagų ir dekoravimo elementų, neretai žvalgosi į kitus miestus.

Kada buvo atidarytas pirmasis NIC?

Pirmasis specializuotas NIC kaip modernaus Rytų Aukštaitijos regiono ekonominio centro, kuriame saugu ir patogu gyventi, viziją, kuriamos naujos galimybės specializuotai prekybai. Prekybos tinklo NIC idėja pasiteisino kituose Lietuvos miestuose. Šiuose prekybos centruose prekiaujančios įmonės yra stiprios savo rinkoje ir noriai plečiasi į naujus regionus. Todėl bendromis pajėgomis susibūrėme prekybos salonų bendruomenę, kuri nori ir Utenos regiono gyventojams pasiūlyti kokybiškas, šiuolaikiškas apdailos medžiagas bei interjero prekes. Ypač didelis dėmesys skirtas aukštos kokybės ir naujausias dizaino tendencijas atitinkantiems gaminiams, patogiam prekių ekspozicijos išdėstymui. Dizaineriams, architektams ar tiesiog išskirtinių prekių ieškantiems pirkėjams interjero prekių salonų darbuotojai teiks asmenines konsultacijas apie prekes, padės išsirinkti tinkamiausią sprendimą.

Kada atsinaujinsite ir ką pas jus suras uteniškiai?

Prekybos centro atnaujinimas įvyks iki 2017 metų kovo pradžios. Prekybos centre įsikurs gerai žinomi apdailos medžiagų, šildymo ir vėdinimo sistemų, santechnikos, grindų, sienų dangų, durų ir langų, žaliuzių, šviestuvų, tekstilės ir interjero detalių prekybos salonai – UAB „Vilniaus parketas“, UAB „Orfis“, UAB „Vilpra“, UAB „Laivira“, UAB „Master tools“, UAB „Nord profil“, užuolaidų salonas „Vijoge“ ir kt.

Gal turite laisvų patalpų? Jei taip, kokie galimi plotai, kuriuose aukštuose?

Šiuo metu jau išnuomota daugiau nei 80 proc. prekybos centro ploto. Taip pat deramasi dėl kelių naujų prekybos salonų antrame aukšte. Įmonėms, norinčioms tapti NIC partneriais, dar turime galimybę pasiūlyti nuo 50 iki 180 kv. m prekybinį plotą. Beje, yra galimybė pasiūlyti puikias sąsąlygas ir lauko prekybai, kuri tikrai rastų pirkėjų tokiame išpuoselėtame turizmo regione.

Ar NIC patrauklus nuomininkams?

Patraukliomis nuomos sąlygomis siūlomos modernios, nuomininko poreikius atitinkančios prekybinės patalpos. Prekybos centras NIC Utenoje įsikūręs Vilniaus–Kupiškio g. ir Molėtų g. sankirtoje. Iš čia magistraliniai keliai veda į Utenos regiono centrus – Anykščius, Kupiškį, Molėtus. Iki NIC centro patogu privažiuoti ne tik Utenos miesto gyventojams. Tai pagrindinis kelias, jungiantis Vilnių per Uteną su Latvijos antru pagal dydį miestu Daugpiliu. Atstumas iki Utenos centro tik 1,5 km (3 min.). Šalia pastato yra 60 vietų nemokamo stovėjimo aikštelės. Pastatas yra šiuolaikiškas, su puikiu interneto ryšiu, įrengta individuali apsaugos sistema, priešgaisrinės, vaizdo stebėjimo, vėdinimo, kondicionavimo sistemos, teritorija stebima vaizdo kameromis, ekonomiškas autonominis pastato šildymas, tarp pirmo ir antro aukšto yra liftas. NIC nuomininkams bus taikoma bendra prekybos centro koncepcija, sinergija ir rinkodaros strategija, kurios garantuos tikslinių pirkėjų srautus.

Prekybos centras NIC, Kupiškio g. 19, 28136 Utena. Darbo laikas: I–V 8–18 val., VI 9–14 val., el. paštas info@nicentras.lt; www.nicentras.lt.

Kalbėjosi Lauris Vainauskas 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas