„Cascada“ – jau ir Utenoje!

„Cascada” – tai profesionalių grožio prekių parduotuvė vertinantiems kokybę. Čia dirba puikiai asortimentą išmanantys pardavėjai, visada pasirengę patarti renkantis produktą. Apie grožį ir parduotuvės asortimentą kalbėjomės su ką tik PC „Aušra” duris atvėrusios parduotuvės vadybininke Giedre Pilkauskaite.

Kada buvo atidaryta pirmoji „Cascada” parduotuvė? Gal turite padalinių ir kituose miestuose?

UAB „Krinona”, „Cascada” parduotuvių tinklo savininkė, jau kurį laiką prekiavo specializuotomis grožio prekėmis grožio salonams ir iš to atsirado naujas prekinis ženklas – „Cascada”. Pirmoji parduotuvė buvo atidaryta 2009 m. Kauno „Akropolyje”. Per septynerius metus – tai jau 34 „Cascada” skyrius Lietuvoje ir pirmasis bei vienintelis „Cascada” padalinys Utenos apskrityje.

Kodėl naujai parduotuvei pasirinkote Utenos miestą?

Jau ne pirmus metus intensyviai plečiame savo parduotuvių tinklą, o Utenoje matome kokybiškų grožio prekių poreikį. Jei paskaičiuotumėte, per metus atidarome vidutiniškai 5 parduotuves! Utenos regionas buvo logiška plėtros seka – tai pirma ir vienintelė regione esanti parduotuvė. Artimiausios parduotuvės – Panevėžyje, Kėdainiuose.

Ką pas Jus suras uteniškiai, kokias prekes siūlote?

Uteniškiai pas mus ras išskirtinės kokybės produkciją. Siūlome bene didžiausią įvairių elektrinių prietaisų plaukų formavimui, priežiūrai (plaukų džiovintuvai, tiesintuvai, kiti formuotuvai), epiliatorių pasirinkimą Lietuvoje. Taip pat didelis plaukų kosmetikos pasirinkimas. Didžiąją kosmetikos dalį neretai galite išvysti ir savo plaukų stilisto rankose. Nagų lakai ir geliniai lakai, manikiūro ir pedikiūro priemonės, parafino vonelės sudomins ne tik profesionalus, bet ir savimi besirūpinančias moteris. Parduotuvėje rasite ir prekes depiliacijai, prisegamus ar priauginamus plaukus. Žodžiu – viską, ko reikia puoselėti plaukų ir kūno grožį.
Tiems, kam svarbu prekiniai ženklai, turime tokių kaip „Macadamia Professional” (plaukų kosmetika su makadamijos riešutų ir argano sėklų aliejais), „BaBylissPRO” (plaukų formavimo prietaisai, plaukų kirpimo mašinėlės, plaukų džiovintuvai), „Wahl Pro” (plaukų kirpimo mašinėlės), „Andis” (plaukų kirpimo mašinėlės), „BellaPierre” (dekoratyvinė kosmetika), „Lakme” (plaukų kosmetika), „Mizon” (veido ir kūno kosmetika su sraigių sekretais), „Saphira” (plaukų kosmetika su Negyvosios jūros mineralais), „Tek” (rankų darbo šepečiai, šukos) ir kita.

Gal turite specialių pasiūlymų uteniškiams?

Atidarymo proga, žinoma, laukia didelės nuolaidos! Nuo pirmos atidarymo dienos iki pat birželio 26 d. visoms prekėms taikysime nuolaidas net nuo 20 proc.! Tai tikrai labai didelė nuolaida. Taip pat rengiame atidarymo žaidimą, kurio metu visi pirkėjai galės pildyti anketas ir dalyvauti žaidime, kuriame galės laimėti „BaBylissPRO MiraCurl” automatinį garbanų formuotuvą, 2 „BaBylissPRO” profesionalius plaukų džiovintuvus, „Macadamia Professional” šepečius bei daugybę kitų dovanėlių.
Tai – dar ne viskas. Visiems norintiems birželio 18 d. nuo 11 val. iki 17 val., 19 d. nuo 11 val. iki 14 val. NEMOKAMOS grožio paslaugos – makiažas ir plaukų formavimas.

„Cascada” parduotuvė įsikūrė PC „Aušra” (Aušros g. 21, Utena), I aukšte. Darbo laikas darbo dienomis 10–19 val., šeštadieniais 10–17 val., sekmadieniais 10–15 val. Daugiau informacijos el. p. utena@krinona.lt arba www.cascada.lt.

Dėkoju už pokalbį.
Kalbėjosi Liepa Lingytė 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas