UAB „Levoriškis“ paslaugos – Jūsų namų saugumui

Vasara – atostogų metas. Išvykstame atostogauti ir paliekame namus be priežiūros bei apsaugos. Vagys ir įvairūs tvarkos pažeidėjai paprastai nusižiūri be priežiūros paliktus namus ir gali kėsintis į Jūsų turtą, jį sugadinti ar pavogti. Dažnai pasitaiko įvairių vandalizmo atvejų, kai yra niokojami nemažai kainuojantys Jūsų išpuoselėti želdiniai, puošiantys kiemą. Kaip apsaugoti turtą, pasakojo šios srities profesionalas UAB „Levoriškis“ Utenos skyriaus vadovas Juozas Nagys.

Atostogos, kurios nekelia rūpesčių

UAB „Levoriškis”, sukaupusi 23 metų patirtį turto apsaugos, priešgaisrinės signalizacijos bei vaizdo stebėjimo įrangos pardavimo ir montavimo srityje, siūlo labai paprastus sprendimus, kaip apsaugoti savo turtą. Daugelis uteniškių, kurie turi butą, sodą, sodybą ar namą, žemės ūkio techniką ar galvoja apie statybas, susiduria su problema, kaip apsisaugoti.
„Diegiame skirtingų gamintojų, skirtingų modifikacijų bei galimybių apsaugos signalizacijos ir vaizdo stebėjimo įrangą, – sakė J. Nagys. – Paprastai apsaugos sistemą uteniškiai renkasi pagal tris kriterijus: signalizacijos funkcionalumas, gamintojas ar dizainas ir kaina.” Visos UAB „Levoriškis” diegiamos sistemos užtikrina pagrindinę funkciją – maksimalią turto apsaugą. Joms suteikiama dvejų metų garantija, jos parduodamos be tarpininkų ir yra labai konkurencingų kainų. Signalizacijos gali būti diegiamos, kai atliekamas patalpų remontas ar po jo. Pirmu atveju sistemai pajungti remonto metu instaliuojami laidai, kuriais sujungiama visa reikalinga įranga. Sumanius sistemą įdiegti po remonto, dažniausiai naudojama belaidė įranga.
„Vis daugiau uteniškių, pradėdami statybas, pagalvoja ir apie statybinių medžiagų bei įrangos apsaugą, todėl belaidės apsaugos signalizacijos labai populiarėja, – sakė J. Nagys. – Per labai trumpą laiką bet kokioje teritorijoje sumontuojama apsaugos sistema su davikliais ir vaizdo kameromis, jos suveikimo atveju savininkui į mobilųjį telefoną atsiunčiamas aliarmo signalas ir 5 sekundžių vaizdo įrašas.” Naktį gavus tokį įrašą galima iškart jį peržiūrėti ir identifikuoti, kas tai – teritorijoje smalsauja gyvūnas ar neprašytas svečias bando pasisavinti Jūsų turtą. Pastaruoju atveju jau reikia skambinti policijai ir skubėti į vietą. Vėliau šią signalizaciją labai lengva išplėsti ir pritaikyti namo, ūkinio pastato ar kitų patalpų apsaugai. Visas signalizacijos sistemas galima prijungti ir prie saugos tarnybos, kuri išvykus toliau iš namų profesionaliai apsaugos turtą.
„Vasarą daugelis uteniškių atostogauja, taigi pagalvokite, ar verta užgyventą turtą palikti be priežiūros, juk vagys dirba, kai Jūs atostogaujate”, – sakė UAB „Levoriškis” Utenos skyriaus vadovas.

Vaizdo stebėjimas

UAB „Levoriškis” atlieka ir vaizdo stebėjimo įrangos diegimo darbus. „Paprastai uteniškiai įsirengia lauko stebėjimo įrangą tam, kad galėtų apsisaugoti nuo vandalizmo atvejų arba turto vagysčių, – sakė J. Nagys. – Kamerų kainos dabar yra labai žemos (prasideda nuo 30 Eur), o vaizdas – itin aukštos kokybės, todėl policijos pareigūnai gali greitai atpažinti piktadarius.” Yra galimybė įdiegti tokią sistemą, kuri visuomet stebi teritoriją arba kuri reaguoja į judesius ir įsijungia tik kažkam sujudėjus. „Dabar išties nebrangu apsaugoti visą turtą, visai nesvarbu, tai Jūsų būstas ar statybinės medžiagos, žemės ūkio padargai bei technika ar lauko baldai”, – sakė UAB „Levoriškis” Utenos skyriaus vadovas. Pakilus lauko želdinių kainoms, pasitaiko vis daugiau atvejų, kai iš kiemo vagiami dekoratyviniai medeliai savininkams saldžiai miegant. Verta žinoti, kad šiandien investicija į apsaugos ar vaizdo stebėjimo sistemas yra gerokai mažesnė nei nuostoliai, kuriuos gali padaryti ilgapirščiai.

Autoriaus nuotr.

                                                                                                                                                               

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas