„Inter Cars“ automobilių detalių parduotuvė jau ir Utenoje

Utena – didžiausias rytų Aukštaitijos miestas, kuriame gausu pramonės įmonių. Visai neseniai laikraštyje „Utenos diena” buvo rašyta apie tai, kad Utenoje statyti naujus prekybos centrus norą išreiškė net dvi kompanijos. O šią savaitę duris atvėrė bene didžiausia Utenoje automobilių detalių parduotuvė „Inter Cars”. Būtent apie automobilių detales ir jų pasiūlą pasakojo „Inter Cars Lietuva” filialo Utenoje vadovas Daumantas Tuškevičius.

Didžiausi ne tik Utenoje

„Inter Cars S.A” – didžiausia vidurio bei rytų Europos, kartu ir Lietuvos kompanija, vykdanti automobilių detalių prekybą 13-oje Europos valstybių ir turinti daugiau nei 340 filialų. Šiemet kompanija švenčia 25 metų jubiliejų.
„Inter Cars Lietuva” mūsų šalyje veiklą pradėjo 2006 metais ir jau turi 14 filialų didžiuosiuose miestuose. „Utena tolesnei filialų plėtrai buvo pasirinkta visai neatsitiktinai”, – sakė D. Tuškevičius. Pasak jo, dar iki šio filialo atidarymo buvo intensyviai bendradarbiaujama su daugeliu Utenos autoservisų ir automobilių detalių parduotuvių – Utenos miestą aptarnavo „Inter Cars Lietuva” Vilniaus ir Panevėžio filialai. Tačiau didėjantis užsakymų skaičius, augantys pardavimai bei siekis dar greičiau ir kokybiškiau aptarnauti klientus paskatino įmonę atidaryti filialą Utenoje. Nuo šio pirmadienio,spalio 19 d., Metalo g. 3C (šalia PC „Utenaitis”) duris atvėrė nauja, erdvi, daugiau nei 700 kv. m parduotuvė, kurioje kiekvienas uteniškis ir miesto svečias ras reikiamų detalių savo automobiliui.

Plačiausias automobilių detalių pasirinkimas vienoje vietoje

„Erdvios patalpos reikalingos tam, kad čia ir dabar turėtume pagrindines automobilių detales, o klientus
galėtume aptarnauti greičiau ir kokybiškiau”, – sakė „Inter Cars Lietuva” filialo Utenoje vadovas. Pasak jo, filiale bus prekiaujama ne tik visų modelių lengvųjų automobilių detalėmis bei aksesuarais, bet ir krovininio transporto, sunkvežimių detalėmis bei servisų įranga. Svarbu ir tai, kad uteniškiai bei miesto svečiai patys padės formuoti filialo prekių asortimentą – dažniausiai jų pageidaujamos prekės nuguls ant parduotuvės lentynų. „Kiekvienam
galime pasiūlyti ypač platų prekių asortimentą, nes „Inter Cars” bendradarbiauja su daugiau 500 automobilių detalių gamintojų visame pasaulyje”, – sakė D. Tuškevičius. Pasak jo, bus siekiama, kad visos reikalingiausios detalės būtų šiame filiale. Tačiau jei atsitiktų taip, kad vietoje jos neturėsime, tai reikiamą prekę pristatysime per mažiau nei 24 valandas iš centrinio sandėlio, esančio šalia Varšuvos, Lenkijoje. Šiame centriniame sandėlyje yra
daugiau kaip 1 milijonas prekių pozicijų, tad galime patenkinti beveik visus klientų poreikius”, – išskirtinai didelį prekių asortimentą akcentavo Utenos padalinio vadovas. Prekių asortimentas Utenos filiale papildomas devynis kartus per savaitę – nuo antradienio iki penktadienio po du kartus per dieną, šeštadieniais – vieną kartą anksti ryte. Prekes padės išsirinkti patyrę savo srities profesionalai – pardavėjai.

Ypatingas dėmesys autoservisams

„Ypač didelę „Inter Cars Lietuva” filialo atidarymo Utenoje naudą pajus lengvųjų ir krovininių automobilių servisai”, – pabrėžė D. Tuškevičius. Anot jo, autoservisams nebereikės laukti prekių iš Vilniaus ar Panevėžio. Prekės bus čia pat, Utenoje. Be to, servisų darbuotojams nereikės vykti į filialą įsigyti prekių. Filialo vairuotojai-ekspeditoriai prekes nemokamai pristatys į servisą mažiausiai aštuonis kartus per dieną, t. y. kaskart, kai servisas užsisakys reikiamų prekių. Dėl šios paslaugos laimės ne tik patys servisai, bet ir uteniškiai – jų automobiliai bus greičiau suremontuoti ir galės saugiai riedėti miesto gatvėmis.

Visų uteniškių bei miesto svečių, kurie turi ir vairuoja automobilius, „Inter Cars Lietuva” Utenos filialas laukia Metalo g. 3C, Utenoje (šalia PC „Utenaitis”). Darbo laikas darbo dienomis nuo 8 iki 18 val., šeštadieniais nuo 9 iki 14 val. Tel. 8 620 55 570, daugiau informacijos www.intercars.lt. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas