„ARK prekyba“ gimtadienio šventė!

Prieš daugiau nei šešerius metus užėjus sunkmečiui, daugeliui iškilo klausimas – ką daryti? Vieni tenkinosi darbdavių mokamais atlyginimais, kiti išvyko laimės ieškoti į svečias šalis, bet buvo ir tokių, kuriems atsivėrė naujos, nepažintos nuosavo verslo teikiamos galimybės. Šią savaitę UAB „ARK prekyba”, veiklą pradėjusi kaip tik tuo daugeliui sunkiu laiku, švenčia jau šešerių metų gimtadienį.

Užsukus į kompiuterių saloną

„ARK prekyba” jau kvepia gimtadienio tortu! Visą savaitę kiekvienas, pirkdamas bet kurį stacionarų ar nešiojamąją kompiuterį, dovanų gaus ne tik stilingą 16 GB talpos atmintuką, bet ir skanų gimtadienio tortą! Gimtadienio šventės proga čia kai kurias prekes pirkėjai galės įsigyti net iki 50 proc. pigiau, o nuolaidos galios net iki lapkričio 5 d.! Perkant išsimokėtinai per 10 mėn. lizingas nieko nekainuos, jei prekę pirksite su prekės draudimu – tai geras būdas sutaupyti ir tuo pačiu apsaugoti įsigytą daiktą.

„ARK prekyba” prekės ir paslaugos

„ARK prekyba” – specializuota kompiuterių parduotuvė su plačiu paslaugų spektru. Įmonė yra pelniusi aukščiausią – platininį – vieno iš didžiausių pasaulyje kompiuterių gamintojo ASUS partnerio statusą, taip pat yra oficiali „Dell”, „Intel”, HP, „Microsoft”, „Adobe”, „Kaspersky” kompanijų partnerė, čia prekiaujama „Samsung”, LG, „Sony”,„Canon” ir kitų didžiųjų gamintojų prekėmis. „ARK prekyba” visada palankiausiomis kainomis galima įsigyti visą kompiuterinę ir buitinę techniką. Čia taip pat teikiamos informacinių technologijų priežiūros paslaugos įmonėms ir gyventojams. Atliekamas kompiuterinės technikos remontas – keičiami sudužę nešiojamųjų kompiuterių ekranai, neveikiančios klaviatūros ar bet kokie kiti komponentai. Remontuojami planšetiniai kompiuteriai, šalinami visi kompiuterių programinės įrangos sutrikimai, atnaujinami GPS įrangos žemėlapiai, atstatomi prarasti duomenys ir t. t. Be to, „ARK prekyba” galima įsigyti vidaus ir lauko vaizdo stebėjimo sistemas, gauti išsamią konsultaciją jų įrengimo bei naudojimo klausimais. Montuojama tik profesionali, kokybiška ir patikima vaizdo stebėjimo įranga.

Atsinaujinusi www.arkprekyba.lt

Kaip tik prieš pat įmonės gimtadienio šventę iš esmės atnaujinta ir el. parduotuvė arkprekyba. lt – kur galima rasti ypač didelį – per 60 000 – kompiuterių ir kitos elektronikos prekių asortimentą. arkprekyba.lt veikia beveik tiek pat laiko, kiek ir pati įmonė, todėl neblogai žinoma Utenos apskrities gyventojams ir ne tik. Dabar joje dar patogiau ir paprasčiau pirkti. Be to, užsisakant prekes elektroninėje parduotuvėje jos dažniausiai kainuoja pigiau, nei perkant prekybos salone. Prekių pristatymas, jei jos atsiimamos salone, klientui nieko nekainuoja. Dar viena naujovė – pirkti išsimokėtinai jau galima net neišeinant iš namų – lizingo sutartį galima sudaryti tiesiogiai internetu.
Tai ypač patogu kitų rajonų gyventojams. Todėl arkprekyba.lt pirkti visada yra pigu, patogu ir patikima.

Dovanos ir staigmenos!

Kadangi švenčiamas gimtadienis, pirkėjams „ARK prekyba” pasistengė pateikti ir ypatingų pasiūlymų. Gimtadienio proga čia bus galima įsigyti kompiuterių neįtikėtinomis kainomis – stacionarus kompiuteris, tinkantis mokslams ar naršyti internete, kainuos vos 169 eurus, o nešiojamųjų kompiuterių kainos tik nuo 239 eurų. Talpus 16 GB USB atmintukas tekainuos 5,49 euro, Full HD raiškos automobilinis vaizdo registratorius vos 19 eurų, o GPS navigacija su jau įdiegtais visos Europos žemėlapiais – tik 55 eurus! Kad pirkti būtų dar smagiau – visi, perkantys bet kurį stacionarų ar nešiojamąjį kompiuterį spalio 21– 27 d., gaus dar ir šviežią, skanų gimtadienio tortą!
Jau šešerius metus „ARK Kompiuteriai” stengiasi būti kuo geresniu kiekvieno, turinčio kompiuterį ar ketinančio įsigyti naują, draugu ir patarėju. Nepasiduokite bjauraus rudeniško oro skleidžiamai nuotaikai, geriau užsukite Kauno g. 19 (Utena) gimtadienio torto!

„ARK prekyba” salonas, esantis Kauno g. 19, Utenoje, dirba nuo 9 iki 18 val. darbo dienomis, o šeštadieniais nuo 9 iki 15 val. Elektroninė parduotuvė visą parą www.arkprekyba.lt. Prekes užsakyti taip pat galite ir el. paštu info@arkprekyba.lt arba tel. (8 389) 52 500. AČIŪ, kad perkate pas mus!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas