Susitikime kavinėje!

Gera pro langą stebėti lietuje skubančius praeivius ir šiltoje patalpoje gerti karštą kavą, saldinant ją vasaros prisiminimais. Snaigėms tyliai krentant, smagu pajusti subtilų kavos poskonį, kuris toks lauktas ir jaudinantis lyg artėjančios šventės. Kaip smagu pavasarį, prisėdus prie lauko staliuko, mėgautis pirmųjų žiedų bei kavos aromato kokteiliu ir jausti, kaip vėl skleidžiasi sparnai ir venomis bėgioja įkvėpimas! Ir, žinoma, neprilygstamas, kasdienis ritualas vasarą užbėgti pasiimti savo kaip visada ir, kol barista kruopščiai ruošia tavo gėrimą, perversti spaudą, pasilabinti su kaimynu, aptarti naujienas ir pasičiupus garuojantį puodelį toliau lėkti švęsti gyvenimo…

Tokia traukos vieta yra kavinė. Kavinėse mėgsta lankytis bet kokio amžiaus ar profesijos žmonės. Pirmosios pasaulyje kavinės iš karto sulaukė didelio populiarumo ir sutraukdavo būrius norinčių atsipalaiduoti, pabendrauti, apsikeisti informacija ir gerai praleisti laiką, ragaujant meistriškai paruoštų užkandžių ar gėrimų. Pačios kavos ruošimo specifika tobulėjo kartu su barų plėtra ir laikui bėgant mūsų gyvenime atsirado reiškinys, vadinamas kavos kultūra. Šio fenomeno sklaida ir puoselėjimu Lietuvoje išskirtinai rūpinasi tikros kavos barų tinklas „Vero Cafe”. Įmonės filosofija akcentuoja kavos kokybę, ypatingą dėmesį jos paruošimui bei pačią vartojimo kultūrą, pradedant žiniomis apie kavą, baigiant harmoninga kavinių aplinka.
Todėl „Vero Cafe” tinkle visada siūloma tik šviežiai skrudinta, aukščiausios kokybės rūšinė kava. Kavos ieškoma visame pasaulyje, garsiausiuose, sertifikuotuose ūkiuose, parsisiunčiant nedideliais kiekiais ir ragaujant. Kartais ieškoti partnerių tenka atokiausiose pasaulio vietose.
„Vero Cafe” naujiena – paties kompanijos vadovo Dariaus Vėželio parvežta iš Salvadoro. Norėdamas įsitikinti proceso kokybe, UAB „Vero Coffee House” įkūrėjas dar pavasarį apsilankė tenykštėse plantacijose, kad pamatytų, kaip auga kava, kuria bus vaišinami barų svečiai.
„Vero Cafe” koncepcija orientuota į maksimalų rezultatą, o jis dedikuojamas kavinės svečiams asmeniškai. Čia tikima, kad svarbūs visi niuansai, todėl kiekvienas puodelis ruošiamas atsakingai, neskubant ir su meile. Kad kava nuolat būtų šviežia, ji skrudinama subtiliai, mažais kiekiais. Pupelės malamos tik prieš ruošiant gėrimą, tada atsiskleidžia visas įmanomas skonio ir aromato potencialas. Šiuose baruose siūloma paragauti pasaulyje pripažintų rūšinių kavų, kurių asortimentas nuolat keičiasi. „Vero Cafe” baristų žinios išties įspūdingos, todėl jie visada mielai padės pasirinkti kavą, jos paruošimo būdą ar pamokys gudrybių, kaip pasigaminti tikrą kavą namuose, nes patikusios rūšies kavos galima įsigyti tiesiog bare. Taip pat čia netrūksta ir gardžių užkandžių, puikiai derančių prie kavos. Tokių kavinių visoje Lietuvoje jau atidaryta beveik trisdešimt. Dabar lankytojai kviečiami į naujausią „Vero Cafe” erdvę pačiame Utenos centre. Moderniame verslo centre rasite skoningą aplinką, paslaugų ir kompetentingą personalą bei išskirtinai kokybiškų ir unikalių kavos rūšių. Tokios, kokia geriama didžiuosiuose pasaulio miestuose, tikros kavos baruose.
Pakvieskite save į kavinę dažniau. Atraskite daugiau laiko sau, mylimiems žmonėms ar tiesiog naujiems receptorių nuotykiams, lėtai plaukiančioms mintims, o gal naujai pažinčiai ir pastebėsite, kokios gražios tampa dienos bet kuriuo metų laiku, kokie nuostabūs žmonės aplinkui ir kiek daug atspalvių bei poskonių gali turėti kava.
Pakvieskite save į gyvenimo sūkurį ir išbandykite jo skonius kartu su mumis. Nuo šiol ir Utenoje, J. Basanavičiaus g. 49A (verslo centras „Utena”, I aukštas).
Visada Jūsų – „Vero Cafe”.

„Vero Cafe” inf.
„Vero Cafe” nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas