Geriausia apsauga nuo saulės – ritininės užuolaidos

Vasaros metu daugelis uteniškių susiduria su dilema, kaip apsisaugoti nuo karštų saulės spindulių. Apie ritinines užuolaidas (roletus) ir jų teikiamą naudą pasakojo UAB SUNESTRA, įsikūrusios PC „Moki – veži”, pardavimo konsultantė Jolanta Čereškaitė.

Platus ritininių užuolaidų pasirinkimas

UAB SUNESTRA – tai sparčiai auganti ir besiplečianti įmonė, turinti ilgametę patirtį gaminant ir įrengiant visų rūšių ritinines užuolaidas, žaliuzes, tinklelius nuo vabzdžių bei kitas langų uždengimo, saulės kontrolės ir dekoravimo sistemas.
„Iš pirmųjų užsakymų šiais metais matyti, kad uteniškiai mėgsta bei vertina komfortą ir renkasi kokybiškus bei šiuolaikinius roletus”, – sakė UAB SUNESTRA pardavimo konsultantė. J. Čereškaitės teigimu, ritininės užuolaidos apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių, todėl neišbluks jūsų baldai, rūbai ar grindys. Be to, labai karštomis ir saulėtomis dienomis ritinines užuolaidas galima palikti nuleistas, todėl neprišils kambariai. Ritininės užuolaidos puikiai padeda ir tuomet, jei tiesioginiai saulės spinduliai akina ir neleidžia žiūrėti televizoriaus ar skaityti knygos. Kita taip pat svarbi funkcija – apsauga nuo svetimų akių, kai norisi šviesos, jas galima atidengti, o sutemus – jas uždengti. Apsauginės žaliuzės puikiai saugo nuo įsilaužimų.
Užuolaidas galima pasirinkti ne tik pagal spalvą, bet ir pagal kainą. Jų yra įvairių: tiek paprastų pigesnių, tiek labai aukštos kokybės brangesnių. „Uteniškiams siūlome pasirinkti iš kelių ritininių užuolaidų rūšių. Viena jų – CLASIK, kai laisvai kabantis audinys su svareliu apačioje susukamas ant veleno arba nuleidžiamas. MODERN – audinys (su svareliu apačioje) susisuka ant velenėlio, apsaugoto aliuminio kasete, – pasirinkimą pristatė J. Čereškaitė. – Pastaruosius uteniškiai renkasi dažniausiai, nes audinys per visą aukštį prilaikomas aliuminio kreipiančiosiomis, kurios prie lango tvirtinamos dvipuse lipnia juostele, todėl darant langą audinys visada lieka prigludęs prie stiklo ir nelieka plyšių.” Kasetė gali būti tvirtinama lango viršuje – audinys susukamas ar nuleidžiamas su grandinėlė / varikliu arba tvirtinama lango apačioje – audinys pakeliamas arba nuleidžiamas su rankenėle ir spyruokliniu mechanizmu.
ZEBRA – dvigubo audinio ritininės užuolaidos „Diena–naktis”. Šia ritinine užuolaida galima reguliuoti į patalpą patenkančios šviesos kiekį, nepakeliant užuolaidos aukštyn. Dvigubos ritininės užuolaidos su nauja viršutine kasete bei dviem valdymo mechanizmais leidžia pagal poreikį patalpą užtamsinti, dekoruoti arba ir vieną, ir kitą kartu. Šios užuolaidos gaminamos iš dryžuoto audinio, kurio viena juosta yra skaidri, kita – tanki nepermatoma. Šie roletai atstoja įprastas dienines ir naktines užuolaidas kartu. Keliant arba leidžiant audinį galima pasirinkti dalinį arba visišką lango uždengimą. ZEBRA ritininės užuolaidos gaminamos naudojant ir CLASIK, ir MODERN mechanizmus.
Jeigu ant lango nenorite matyti mechanizmų ar jie trukdo atidaryti langą, balkono duris, SUNESTRA taip pat siūlo išeitį – įvairių spalvų plisuotas žaliuzes. Šios žaliuzės tinkamos ne tik standartiniams langams, bet ir apvaliems ar trikampiams, norimą lango dalį galima uždengti nuo viršaus, nuo apačios ar per vidurį.

Tinkleliai nuo vabzdžių

Vabzdžiai dabar labai aktyvūs, todėl užsisakius tinklelius jie per kelias dienas bus sumontuoti. Salone gausus tinklelių-roletų pasirinkimas. „Daugelis žmonių jau įsitikino, kad geriau vienąkart įsigyti aukštesnės kokybės, patvaresnius, funkcionalesnius tinklelius iš mūsų nei pigiausius iš prekybos centrų, kurie dažnai neatlaiko vieno sezono, nuplyšta, yra nepatogūs naudoti”, – sakė UAB SUNESTRA pardavimo konsultantė.
Visiems gaminiams įmonė suteikia dvejų metų garantiją. Teikiamas aptarnavimas ir pasibaigus garantijos laikui, atliekama gaminių priežiūra bei remontas.

UAB SUNESTRA kviečia visus uteniškius ir miesto svečius užsukti į saloną, kuris yra PC „Moki – veži”, J. Basanavičiaus g. 6, ir patiems įsitikinti ritininių užuolaidų, žaliuzių bei tinklelių nuo uodų gausa bei puikiu aptarnavimu. Darbo laikas darbo dienomis nuo 10 iki 18 val., šeštadienį nuo 9 iki 14 val., tel. 8 611 00 350, utena@sunestra.lt. Konsultacija nieko nekainuoja.

Autoriaus nuotr.

 

ardena.lt

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas