Platus roletų, žaliuzių, tinklelių pasirinkimas

Pardavimo konsultantė Jolanta Čereškaitė pasiruošusi atsakyti į visus rūpimus klausimus

Pavasaris suteikia džiaugsmo ir šilumos kiekvienuose namuose. Norisi išeiti į lauką ir įkvėpti gaivaus oro. Šiltomis dienomis pradėjusi kaitinti saulutė priverčia susimąstyti, ar nevertėtų įsigyti roletų, žaliuzių ar tinklelių ir taip apsisaugoti nuo saulės spindulių ar įkyrių vabzdžių. Kaip geriausiai uždengti langus, kalbamės su naują saloną Utenoje atidariusios įmonės UAB SUNESTRA pardavimo konsultante Jolanta Čereškaite.

Patogi vieta ir darbo laikas

UAB SUNESTRA – kitoks kokybės standartas Jūsų langams. Tai sparčiai auganti ir besiplečianti įmonė, turinti ilgametę patirtį gaminant ir įrengiant visų rūšių roletus, žaliuzes, tinklelius nuo vabzdžių bei kitas langų uždengimo, saulės kontrolės ir dekoravimo sistemas. „Mūsų išskirtinumas bei vizija – tiekti geriausiai klientų poreikius atitinkančius produktus ir siūlyti aukščiausio kokybės standarto paslaugas”, – pabrėžė J. Čereškaitė. UAB SUNESTRA Utenos salonas, įsikūręs PC „Moki veži” patalpose, prie kelių Vilnius–Kupiškis ir Kaunas–Zarasai sankryžos, turi išties gausų roletų, horizontalių medinių ar aliumininių vidaus žaliuzių, vertikalių žaliuzių bei tinklelių nuo vabzdžių asortimentą.
Utenos salono pardavimo konsultantė rekomenduoja išsikviesti UAB SUNESTRA specialistą, kuris atvyks pas klientą į namus, įvertins kiekvieno individualius langų ypatumus, nustatys poreikius ir lūkesčius, pamatuos ir tuomet paskaičiuos kainą. Ir tai atliks nemokamai.
„Dirbame VISOJE Lietuvoje: konsultuojame, išmatuojame ir sumontuojame, viską atlieka mūsų patyrę specialistai klientui patogiu laiku”, – sakė J. Čereškaitė. Anot jos, įmonės tikslas – pasiūlyti optimaliausius sprendimus už geriausią kainos ir kokybės santykį.
Didelis dėmesys yra skiriamas klientų poreikių analizei ir tikimasi juos nustebinti puikia aptarnavimo kokybe. Įmonė visuomet laukia atsiliepimų ir pastebėjimų, kurie padeda augti ir tobulėti.

Roletų ir žaliuzių nauda

„Roletai ar žaliuzės atlieka net kelias funkcijas”, – sakė UAB SUNESTRA pardavimo konsultantė. Pasak jos, pirmiausia roletai ar žaliuzės apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių. Taip neišbluks Jūsų baldai, sienų apmušalai ar grindys. Kita taip pat svarbi funkcija – apsauga nuo aplinkinių žvilgsnių: jei norisi pasislėpti sutemus ar per daug šviečiant saulei – roletus galima nuleisti, jei norisi dienos šviesos – roletus galima pakelti. Audinius roletams galima pasirinkti ne tik pagal kiekvieno skonį atitinkančią spalvą, bet ir pagal jų funkciją – užtamsinantys, saulę atspindintys, šviesos srautą reguliuojantys, dvigubo audinio, ilgaamžiškesni ar atsparesni teplumams. Apsauginės žaliuzės puikiai saugo nuo įsilaužimų, taip pat veikia kaip papildoma šilumos izoliacija šaltuoju metų laiku.
„Jau metas pagalvoti ir apie vabzdžių sukeliamus nepatogumus”, – pabrėžė J. Čereškaitė. Vabzdžiai aktyviausi būna gegužės–birželio mėnesiais, todėl siūlome jau dabar užsisakyti visų tipų langams ir durims tinklelius, kurie apsaugos nuo vabzdžių įkyrumo. Kiekvienas užsakymas gaminamas pagal individualius matmenis. Įmonė siūlo gausų tinklelių pasirinkimą: gali būti stacionarūs tinkleliai – rėmeliai, susukami tinkleliai – roletai ir tinkleliai – durys. Užtenka vieno judesio ir tinklelis – roletas pakeliamas, jei norima ką nors pro langą paduoti arba išeiti į balkoną. Norint sulaikyti žiedadulkes, siūlome rinktis antialerginius tinklelius. „Daugelis žmonių jau įsitikino, kad geriau vieną kartą įsigyti aukštos kokybės, patvarius, funkcionalius tinklelius iš UAB SUNESTRA, negu pirkti iš prekybos centrų pigesnius, kurie dažnai naudojami ne ilgiau kaip vieną sezoną, nuplyšta, yra nepatogūs naudoti”, – sakė J. Čereškaitė.
Visiems gaminiams įmonė suteikia dvejų metų garantiją. Yra teikiamas ir aptarnavimas pasibaigus garantijai, atliekama visapusiška gaminių priežiūra bei remontas.
UAB SUNESTRA – kitoks kokybės standartas Jūsų langams.
„Nepirkite nepasitarę ir negavę iš mūsų pasiūlymo. Jis bus geriausias!” – sakė Jolanta Čereškaitė.

UAB SUNESTRA kviečia visus uteniškius ir miesto svečius užsukti į naują saloną ir patiems įsitikinti roletų, žaliuzių bei tinklelių nuo uodų gausa bei puikiu aptarnavimu adresu:
J. Basanavičiaus g. 6 (PC „Moki veži”).
Darbo laikas I–V 10–18 val.; šeštadienį 9–14 val. Juk konsultacija nieko nekainuoja. Paskambinkite tel. 8 611 00 350 arba parašykite el. paštu utena@sunestra.lt. 

Reklama: dextera.lt

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas