Verslininkai sėmėsi vertingų žinių

Leidinys „Verslo žinios” vykdo projektą „Gazelė”, todėl pakvietė Lietuvos regionų verslininkus į konferenciją „Gazelė 2015: Idėjos verslo plėtrai”, kuri prasidėjo penktadienio rytą Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje ir užtruko kone visą dieną.

Pristatant šios konferencijos temą, akcentuota tai, kad verslininkai, taupydami laiką, per vieną dieną gali sužinoti labai daug vertingos informacijos, pasidalyti gerąja patirtimi arba tiesiog pasikalbėti vienas su kitu. Šios konferencijos tema „Kaip auginti verslą” – juk sunkmetis baigėsi, verslas turi augti, o verslininkai turi ambicijų nestovėti vienoje vietoje bei optimistiškai žvelgti į ateitį.
Projektas „Gazelė” skaičiuoja 13-us metus, o kasmet regionų verslininkai pakviečiami verslo žinių pasisemti ir į Uteną. Anot pranešėjų, „Gazelė” yra skirta sparčiai augančiam verslui. Šios konferencijos metu yra rengiamas konkursas – renkamos pačios geriausios verslo įmonės pagal pagrindinius kriterijus: įmonė turi būti įsikūrusi ne vėliau kaip 2011 metais, keturis metus įmonė turėjo augti, o 2014 metų veikla privalėjo būti pelninga bei skaidri.
Visą dieną trukusiame renginyje verslininkai klausėsi naudingų pranešimų apie tai, kaip sukurti verslo išskirtinumą ir laimėti konkurencinėje kovoje, dažniausiai daromas augančio verslo klaidas investuotojo akimis, rizikos veiksnius Lietuvai svarbiausiose užsienio rinkose, klientų lūkesčius ir daugelio kitų naudingų pranešimų, kuriuos skaitė UAB „Verslo žinios” generalinis direktorius Ugnius Jankauskas, „LitCapital” steigėjas, partneris Šarūnas Šiugžda, UAB „Skaitmeninis pasaulis” direktorius Vytautas Sakalas, „Danske Bank” analitikas Baltijos šalims Rokas Grajauskas ir daugelis kitų.

„Utenos dienos” inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas