Laimėk kelionę į Paryžių su „ARK kompiuteriais“!

Šv. Kalėdos – ir mažų, ir didelių uteniškių mylimiausia šventė, kurios laukiant prisimename mums artimus žmones ir ruošiamės juos pradžiuginti! „ARK kompiuteriai” visą gruodžio mėnesį ir vėl stebina savo klientus kalėdinių dovanų gausa, didelėmis nuolaidomis kompiuteriams ir visiems jų priedams! Be to, kiekvienas, perkantis bet kurį nešiojamąjį ar stalinį kompiuterį iki 2015 m. sausio 10 d., dalyvauja žaidime ir turi galimybę laimėti romantišką kelionę dviem į Paryžių!!!

Kalėdos – stebuklų metas!
„ARK kompiuteriai” gruodžio mėnesį, kaip ir prieš kiekvienas Kalėdas, džiugina savo esamus ir būsimus klientus ypatingais pasiūlymais: pavyzdžiui, puikus, paruoštas dirbti ASUS nešiojamasis kompiuteris su jau įdiegta Windows 8.1 operacine sistema dabar parduodamas už neįtikėtiną kainą – tik 899 litus (260,37 Eur), o pačioms sudėtingiausioms užduotims atlikti ir naujausiems žaidimams žaisti galima įsigyti nešiojamąjį ASUS kompiuterį su ypač greitu „Intel Core i5″ procesoriumi, net 8 GB darbinės atminties ir galinga „GeForce GT840″ vaizdo plokšte vos už 1 899 litus (549,99 Eur)! Staliniams kompiuteriams taip pat taikomos didelės – net iki 400 litų siekiančios – nuolaidos. Stalinius kompiuterius dabar galima įsigyti vos nuo 599 litus (173,48 Eur). Naujausių modelių kompiuteriai jau surikiuoti parduotuvės lentynose, o vienam pirkėjui atiteks ir romantiška kelionė dviem į Paryžių! Laukia tiesioginis skrydis Vilnius–Paryžius–Vilnius ir 3 nakvynės su pusryčiais moderniame „Holiday Inn” viešbutyje! Ir, žinoma, – nepamirštamas savaitgalis viename romantiškiausių pasaulio miestų! Eifelio bokštas, Eliziejaus laukai, Luvras, Notre Dame, pasivaikščiojimai jaukiomis Montmarto gatvelėmis, romantiški vakarai su vyno taure Senos krantinėje…

Ypatingi pasiūlymai!
Ypatingi pasiūlymai laukia ir tų, kurie nori įsigyti kompiuterių priedų, nudžiuginti praktiška dovana artimuosius, pavyzdžiui, krepšių nešiojamiesiems ir planšetiniams kompiuteriams galima įsigyti vos nuo 19 litų (5,50 Eur), daugiafunkcį alkotesterį su laikrodžiu, žadintuvu ir termometru – tik už 39 litus (11,30 Eur), o ekstremaliomis sąlygomis dirbti skirtą smūgiams, vandeniui ir purvui atsparų CAT telefoną įsigysite už 249 litus (72,12 €). CAT – tai ypatingi telefonai! Vertinantiems vokišką kokybę, pasiūlysime kraujospūdžio matuoklius AEG: riešinis matuoklis – tik už 55 litus (15,93 Eur), o žastinis – tik už 79 litus (22,88 Eur)! Na, o tiems, kas nežino, kokią dovaną išrinkti artimam žmogui, patogiausias sprendimas – ARK DOVANŲ ČEKIS. Taip padovanosite bet kokios svajonės išsipildymą, kadangi www.arkprekyba.lt rasite beveik 40 000 prekių!

KALĖDŲ SENELIS REKOMENDUOJA WWW.ARKPREKYBA.LT!
Kalėdų Senelis jau renkasi dovanas vaikams ir suaugusiesiems ARKPREKYBA.lt tinklapyje! Kodėl ARKPREKYBA.LT? Todėl, kad čia pirkti dovanas – pigu, patogu ir patikima! Čia galėsite rinktis iš daugybės kompiuterių, priedų, GPS įrangos, malonių aksesuarų bei kitokios buitinės elektronikos prekių kalėdinėmis kainomis! Internetinė parduotuvė www.arkprekyba.lt skirta tiems, kurie neturi galimybės arba laiko užsukti į tikrą parduotuvę arba tiesiog jiems taip yra patogiau: internetinėje parduotuvėje pirkti galima bet kuriuo paros metu, iš bet kurios vietovės. Tereikia išsirinkti prekę, įsidėti ją į krepšelį, pasirinkti Jus tenkinantį apmokėjimo už prekes būdą – ir prekė Jums bus pristatyta nurodytu adresu arba galėsite ją atsiimti salone… Patogu, ar ne? Taip, www.arkprekyba.lt siūlo Jums daug kompiuterių, mielų, įdomių ir nebrangių smulkmenų, reikalingų ir praktiškų dovanų Kalėdoms – viskas Jums patogiu laiku ir puikiomis kainomis!

„ARK kompiuteriai” ir ARKPREKYBA.LT nuolaidos Jūsų laukia visą gruodžio mėnesį adresu: Kauno g. 19 (II aukštas), Utena, I–V nuo 9 iki 18 val, o VI nuo 9 iki 15 val., o www.arkprekyba.lt internete – visą parą! Malonaus ir patogaus pirkimo bei dosnių, jaukių ir draugiškų Šv. Kalėdų su šeima linki „ARK kompiuteriai” kolektyvas! 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas