Kristinos Tutkuvienės sėkmės paslaptis – visada išlikti savimi…

„Impress” grožio salonas jau aštuonerius metus sėkmingai darbuojasi grožio srityje. Profesionalių kirpėjų bei kosmetologų darbą, išskirtinę kosmetiką ir jaukia aplinką įvertina net ir išrankiausi klientai.

Grožio salonas „Impress” įkurtas 2007 m. gruodžio 15 d. Salono vadovė, grožio terapeutė, estetikė bei makiažo specialistė Kristina Tutkuvienė salonui vadovauja remdamasi visiems puikiai žinomu pasakymu, kad mokytis reikia visą gyvenimą, o pasiekus tam tikrų aukštumų neužriesti nosies ir išlikti savimi. Išbandžiusi makiažo konkursus ir televiziją, ji nuolatos dalyvauja įvairiuose renginiuose, tobulinasi seminaruose bei mokymuose pas pripažintus grožio mokytojus tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Rugsėjo mėnesį kvalifikuota grožio specialistė žinias gilino Arabų Emyratuose, Dubajaus mieste, vienoje iš garsiausių pasaulyje grožio mokyklų. Kristina su profesionaliais visažistais ir bendradarbiaudama su viena garsiausių makiažo kompanijų Lietuvoje, „Make-up Atelier Paris”, dalysis Dubajuje įgytomis žiniomis ir gruodžio 16 d. ves mokymus Vilniuje tema „Rytietiški makiažai”.
„Galiu teigti, jog tapti profesionale grožio specialiste mane labiausiai paskatino ne konkretus žmogus, o didžiausia vaikystės svajonė, todėl šiandien ne tik mielai dalijuosi savo žiniomis su kolegomis ir klientėmis, bet ir toliau mokausi iš kitų. Profesionalumas – tai ne tik gerai atliktas darbas, tai kartu ir labai artimas ryšys su klientais, bendravimo kultūra. Dauguma klienčių į saloną „Impress” užsuka lyg į namus, juk šiuo metu gyvenimo tempas – labai greitas, taigi ne visos moterys spėja pasirūpinti savimi. Todėl mūsų darbo rezultatai dažnai dovanoja žmonėms šypseną ir džiaugsmą, o duoti patarimai ar išmoktos pamokos žmogui sukuria pagrindą pasitikėti savimi bei gerai jaustis ateityje. Kartais nuotakos, pamačiusios save jau su padarytu profesionaliu makiažu, neatpažįsta savęs ir džiaugsmo ašarų pilnomis akimis klausia, ar čia tikrai jos. Tada susigraudinu, nes man tai – pats didžiausias įvertinimas – ir pati užsikrečiu pozityvumu, kuris tik įrodo, jog tai, ką darom, yra išties reikalinga ir skatina toliau kurti bei tobulėti, – sakė K. Tutkuvienė. – Esu griežta ir reikli vadovė, tačiau tiek daug nepasiekčiau be savo šeimos, be savo kolegių ir pagalbininkių – kirpėjų Kotrynos bei Miglės, kosmetologių Ingos bei Erikos, blakstienų meistrės Justinos. Mano visos darbuotojos yra universalios, prireikus galime apsikeisti darbais, taip viena kitai pagelbėdamos. O už pagalbą priimant sudėtingus sprendimus ir visapusišką palaikymą esu dėkinga savo mylimam vyrui Vidūnui.”
Grožio salone „Impress” atliekamos plaukų, veido ir kūno procedūros, daromas permanentinis bei dekoratyvinis makiažai, manikiūras, pedikiūras, veriami auskarai. Taip pat salone teikiamos ir prabangios kūno bei veido procedūros, masažai su išskirtinių gamintojų kosmetika. Po šių procedūrų moterys ne tik vizualiai atjaunėja, bet ir įgauna daugiau pasitikėjimo savimi. Juk gražiems žmonėms durys veriasi plačiau… K. Tutkuvienė juokavo, kad diplomais ir sertifikatais galėtų išklijuoti visas salone esančias sienas. Taip visažistė skatina tobulėti ne tik savo koleges, bet ir visas grožiui neabejingas moteris. Ne viename seminare dirbusi lektore, K. Tutkuvienė mokymus organizuoja ir Utenoje. Anksčiau privačiai ruošusi merginas, ji nusprendė praplėsti šią sritį, tad gruodžio12 d. 17 val. „Impress” grožio salone bus vėl rengiami mokymai. Prie puodelio arbatos rinksis moterys ir merginos, norinčios aptarti šventinio makiažo subtilybes, susipažinti su profesionalia dekoratyvine „Make-Up Atelier” kosmetika, išmokti makiažo technikos, kuri bus demonstruojama žingsnelis po žingsnelio. „Gruodžio 15 d. grožio salonas „Impress” švęs aštuonerių metų gimtadienį. Pasidžiaugti kartu gruodžio 11–15 dienomis esate kviečiami ir Jūs, brangūs klientai”, – sakė K. Tutkuvienė. Užsukę tam tikromis valandomis galėsite susipažinti su gerai žinomais profesionalų kosmetikos prekių vardais, pavyzdžiui, „Biodroga” ir „Artego”. Produktus galėsite išbandyti nemokamai (ieškokite skrajučių bei tikslesnės informacijos socialiniame tinkle)!

Grožio salonas „Impress”, esantis Maironio g. 4, Utenoje, kviečia puoselėti savo grožį ir užsukti darbo dienomis nuo 9 val iki 19 val., šeštadieniais nuo 9 val iki 15 val. Taip pat prašoma registruotis procedūroms ar mokymams iš anksto tel. (8 389) 55 886 arba 8 617 17 136. Nepamirškime draugauti ir sekti naujienas socialiniame tinkle www.facebook.com/groziosalonasimpress. Taip pat mūsų salone galite įsigyti dovanų kuponų ir taip nustebinti artimuosius, juk šventės taip arti…

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas