Restoranui „Kaukė” – jau vieneri

Pasikeitęs, atsinaujinęs restoranas „Kaukė”, kurio vadovė Rasa Lucinavičienė, jau švenčia vienerių metų gimtadienį. Per šį laiką pamaitinta ir aptarnauta tūkstančiai klientų tiek iš Utenos, tiek iš kitų miestų. „Užtikrinu, kad ir ateinančiais metais dirbsime, tobulėsime ir stengsimės įtikti visiems, norintiems skaniai pavalgyti ar švęsti jaukią šventę”, – sakė restorano vadovė R. Lucinavičienė.

 Dėmesys banketams ir furšetams

„Laikas išties greitai bėga, atrodo, visai neseniai šventėme įkurtuves, o jau prabėgo metai”, – sakė R. Lucinavičienė. Vadovės teigimu, per šį laikotarpį uteniškiai puikiai įvertino restorano ruošiamus banketus, furšetus ir kitas šventes. Kartais restorane per dieną surengiami net aštuoni banketai ar furšetai. Dalis jų vyksta restorano patalpose, kuriose vienu metu per du aukštus netrukdydamos viena kitai gali linksmintis dvi kompanijos, kiti – išvažiuojamieji. Apačioje įrengtoje svečių salėje galima privačiai paminėti įmonės šventes, gimtadienius, krikštynas, užsakyti gedulingus pietus. Stalai paruošiami profesionaliai, stilingai ir gražiai: su polėkštėmis, skirtingomis taurėmis bei išskirtinių įrankių serviravimu. Už tai papildomai mokėti nereikia. Maisto paruošimas taip pat labai įvairus ir restoranas pasiruošęs organizuoti furšetus, banketus bei verslo pietus už uteniškiui tikrai priimtiną kainą.
„Vis daugiau įmonių užsako išvažiuojamąjį maitinimą, o mes užsakymus visuomet įvykdome laiku ir kokybiškai”, – sakė „Kaukės” vadovė. Restoranas puikiai ir profesionaliai aptarnauja nelauktai sulauktus svarbius svečius, tereikia paskambinti „Kaukės” vadovei R. Lucinavičienei tel. 8 656 27 061, susitarti dėl užsakymo ir jau po kelių valandų šis paruošiamas – užsakytas maistas pristatomas nurodytu adresu ir aptarnaujami svečiai.

Mėsos tortų užsakymas

„Gamindami maistą negalime apsiriboti tik viena paslauga ar keliais patiekalais, nuolatos turime tobulėti ir prisitaikyti prie klientų pageidavimų”, – įsitikinusi ilgametę patirtį maisto gaminimo srityje turinti R. Lucinavičienė. Anot restorano vadovės, kiekvieną dieną uteniškiai į restoraną gali užsukti dienos pietų, vakare rezervuoti staliukus ir mėgautis maistu. Restorane pradėti gaminti mėsos tortai itin išpopuliarėjo. Dabar užsakovai gali rinktis iš keturių skirtingų tortų. Mėsos tortai dažniausiai užsakomi svarbioms šventėms, jubiliejams ar vestuvėms. Bene populiariausias yra mėsos tortas su krevetėmis, vištos krūtinėle, daržovėmis bei putpelių kiaušiniais. Uteniškiai užsisako tortus ir iš jautienos liežuvio, vištienos krūtinėlės daržovių bei jūros unguriukų. Kiti renkasi kiaulienos, kiaulienos liežuvio ir daržovių tortą arba egzotiškesnį iš lašišos, krevečių, mažų aštuonkojų ir daržovių. Visi mėsos tortai gaminami iš šviežių, kokybiškų produktų, todėl atrodo išskirtinai gražiai ir yra labai skanūs.

Mėsos užpiltinės

„Atėjus rudeniui banketams ir furšetams pradėjome gaminti keturių skirtingų skonių mėsos užpiltines”, – naujieną pristatė R. Lucinavičienė. „Kaukės” vadovės teigimu, restoranas gamina tiek didesnes mėsos užpiltines, kurios atrodo kaip maži mėsos tortai, tiek vieno kąsnio, kuomet formuojami nedideli kąsneliai. Užsakymai priimami iš klientų, kurie šventes švenčia restorano patalpose arba nori tortą išsinešti.

Restoranas „Kaukė” visus uteniškius ir miesto svečius, rengiančius savo šventę ir norinčius užsakyti išskirtinį mėsos tortą, kviečia užsukti adresu: Aušros g. 11, Utena, ir pasitarus išsirinkti priimtiniausius variantus. Restorane taip pat tiekiami gedulingi pietūs, organizuojami furšetai, banketai, kavos pertraukėlės bei išvažiuojamasis maitinimas. Daugiau informacijos tel. 8 656 27 061.

Autoriaus nuotr.                           

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas