Naujas kosmetologijos kabinetas Utenoje

Kadaise garsioji Coco Chanel pasakė: „Jei mergina nesidažo, ji yra per geros nuomonės apie save.” Apie grožį ir visas procedūras kalbėjomės su švelnumu, moteriškumu bei gėlėmis dvelkiančio salono, prieš pusmetį duris atvėrusio Ąžuolijos mikrorajone, vadove Renata Žiliene. Ji, nustojusi svarstyti ir įveikusi visas baimes, ryžosi įkurti savo verslą.

 Apie pradžią

Renata, visą vaikystę besidomėjusi grožio paslaptimis, po mokyklos baigimo žinojo, kad nori studijuoti tik kosmetologiją. Tokių studijų Utenoje nebuvo, tad teko išvažiuoti į Kauną, kur gilinosi į makiažo istoriją, atlikimo techniką bei koloristiką. Kai pirmą kartą buvo mokoma atlikti profesionalų makiažą, tą pačią akimirką tapo nuo jo priklausoma. Norėjosi sužinoti dar daugiau, išbandyti įvairias technikas ir nuolatos tobulinti įgūdžius. Nors nuo pirmos kursų dienos praėjo ne vieneri metai, poreikiai ne pasikeitė, o dar labiau išaugo. Netgi dirbdama kitus darbus, ji toliau domėjosi naujovėmis ir tendencijomis. Prieš porą metų tvirtai nusprendė, kurioje srityje nori realizuoti save, ir toliau tęsia nuolatinį tobulėjimą, lankosi kursuose bei įvairiuose seminaruose. Taip pat yra tarptautinio Rygoje vykusio konkurso II vietos laimėtoja.

Grožio salono idėjos gimimas

Ilgai gvildenta idėja buvo įgyvendinta prieš pusmetį. Grožio salonai Utenoje yra populiarūs, tačiau, kaip teigė pati Renata, ne visi gali pasiūlyti kainą atitinkantį profesionalumą. Kiekvieno kosmetologo slapta svajonė, noras, siekimas – atidaryti savo grožio meką, realizuoti save, būti nepriklausomam ir turėti galimybę reikšti savo idėjas. Renatai nebereikia derinti kainų, procedūrų, priemonių pirkimo su savininkais. Kaip teigė pati salono vadovė, dabar gali rinktis iš geriausių gamintojų, taip pat planuoja naudoti ir ekologišką lietuvišką kosmetiką. Šiuo metu ji naudoja tik itin aukštos kokybės priemones. Derindama produktų kokybę ir profesionalumą, klientams gali pasiūlyti išties kokybišką paslaugų asortimentą. Taip pat – skirti išskirtinį dėmesį kiekvienam svečiui. To pritrūkdavo dirbant anksčiau. Kaip teigė pati kosmetologė, juk ne tik nagučius tvarkome, bet ir pasikalbame. Norint kokybiško aptarnavimo – klientų gausa ne visada pati geriausia išeitis.

Rūpinimasis savimi kasdien

Grožio salono vadovė Renata pati skiria daug dėmesio savo išvaizdai ir pataria savimi rūpintis kiekvienai. „Moters grožis padaro jos vyro veidą spindintį,” – rašoma Senajame Testamente. Artėjant šaltajam sezonui, reikia skirti dėmesį veido bei rankų priežiūrai. Šiuo metu tam tinkamiausia ir populiariausia procedūra – parafino vonelė. Pasilepinus šia procedūra, rankų oda atgauna spindesį, švelnumą, minkštumą, o tai ypač aktualu po vasaros darbų. Į šią procedūrą įeina ir odos šveitimas bei rankų masažas. Salone taip pat atliekamas moterų pamėgtas gelinis bei paprastas nagų lakavimas, manikiūras bei pedikiūras, giluminės veido valymo procedūros, viso kūno depiliacijos, makiažai ir kita. Geriausia dovana moterims – dovanų kuponas, kurį taip pat galite įsigyti ir nustebinti savo mylimąsias.

Ruduo – pats palankiausias metas mums rūpintis savimi, tad esate laukiami Ąžuolijos g. 32, Utenoje. Skambinkite pasiteirauti bei rezervuoti laiką procedūroms tel. 8 600 62 408                             

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas