Utenoje mėsos gurmanus kvies „Rokiškio mėsinės“ krautuvė

Trečiadienį Utenoje netoli turgaus (J. Basanavičiaus g. 102) duris atvėrė pirmoji mėsos gamybos ir perdirbimo įmonės UAB „Daivida“ arba kitaip – „Rokiškio mėsinės“ – firminė parduotuvė Utenoje. Tai jau dešimtoji šios bendrovės parduotuvė Aukštaitijoje, viliosianti savo pirkėjus kokybiškais mėsos gaminiais ir kitomis kasdienio vartojimo prekėmis. Atidaryme dalyvavo įmonės akcininkas ir valdybos pirmininkas Vidmantas Kanopa, jo sūnus ir bendrovės generalinis direktorius Justinas Kanopa, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas.

Vertina klientus

Oficialaus atidarymo metu J. Kanopa kalbėjo, jog džiaugiasi komanda, kuri, nepaisant visų iššūkių ir sunkumų, atėjusių kartu su karantinu, sugebėjo laiku ir sklandžiai atidaryti parduotuvę. „Daugelis manęs klausia, kodėl pasirinkome Uteną, – sakė bendrovės vadovas. – Juk Utenoje daug prekybos centrų, yra vietinis mėsos gaminių gamintojas. Mes į tai žiūrime ne kaip į grėsmę, o kaip į iššūkį, į drąsų ėjimą. Norime būti arčiau kliento, išgirsti jo poreikius. Mums tai svarbu.”
Meras A. Katinas juokavo, kad pakviesdami į šį renginį verslininkai rizikuoja, nes namuose jis laiko išrankų katiną, kuris bet ko nevalgo, todėl augintinis merui – geriausias kokybės vertintojas. Utenos rajono galva įteikė verslininkams paveikslą su vaizdu į Utenos fontaną.
J. Kanopa ir A. Katinas kartu perkirpo simbolinę atidarymo juostelę.

Daugiau apie tai skaitykite artimiausiuose laikraščio „Utenos diena” numeriuose.

Vytauto Ridiko nuotr. ir video

{youtube}Xo835oFc6ow&feature{/youtube}

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas