Utenoje – dar trys naujai suspindę verslo langai

Vasara Utenoje prasidėjo ne tik permainingu oru ar palengvintomis karantino sąlygomis, leidžiančiomis viešus renginius ir daug kitų dalykų. Tądien žingsnius į naują pradžią žengė ir keli verslai. Kaip oficialaus atidarymo metu kalbėjo Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, nesvarbu, kokio dydžio įmonė ar verslas, reikia džiaugtis kiekvienu naujai suspindusiu langu.

Įmonės vairas – į naujas rankas

Uteniškiai tikriausiai jau gerai žino bendrovę „Regtoma“, trylika metų veikiančią Utenos pakraštyje, šalia kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis, ir prekiaujančią naudotais automobiliais. Pirmą vasaros dieną vykusio renginio metu UAB „Regtoma” įkūrėjas ir buvęs vadovas Regimantas Tamošiūnas perdavė verslo vadžias į sūnaus Manto rankas. Tą dieną šioje teritorijoje oficialiai duris ir atvėrė iš kitų miesto kampelių atsikrausčiusios dvi taip pat su technika susijusios įmonės – keturračių ir krosinių motociklų parduotuvė bei BMW ir MINI automobilių remonto dirbtuvės.
A. Katinas, taręs sveikinimo žodį, įteikė jauniesiems verslininkams dovanų simbolinę laimę nešančią pasagą sakydamas, kad ji skirta tam, jog tryliktieji bendrovės „Regtoma“ gyvavimo metai netaptų lemtingi neigiama prasme. Dovanų įmonių vadovai gavo ir iš kaimynų, pavyzdžiui, baikeris Algimantas Krasauskas įteikė grandimis puoštą laikrodį, kad „Autodoko“ darbuotojai visada žinotų, kada pradėti ir užbaigti darbą. Naujas bendrovės direktorius M. Tamošiūnas sakė, kad tikisi, jog nauji partneriai padės pritraukti daugiau klientų, o bendradarbiavimas visokeriopai bus naudingas visiems. Verslininkas vylėsi, kad verslas kils tik į kalną, ir žadėjo nenuleisti rankų bei stengtis tęsti tradiciją – perduoti verslą savo vaikams. Pabaigus kalbas visus susirinkusius ir naujai įsikūrusiuosius galingų variklių griausmu pasveikino į kiemą sugužėję baikeriai.

Daugiau apie tai skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena“.

Gali būti reikalingos dieninės užuolaidos

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas