Utenos regione darbus pradeda UAB „Gedarta“

UAB „Gedarta“ – inžinerinių sistemų rangovas, įsikūręs 2007 metais. Per beveik 12 gyvavimo metų įmonės specialistai patirties sėmėsi ne tik Lietuvoje, tačiau atliko inžinerinių sistemų projektavimo bei montavimo darbus užsienyje: Prancūzijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Baltarusijoje. UAB „Gedarta“ per savo gyvavimą sumontavo daugiau 150 šilumos siurblių oras-vanduo, daugiau nei 1 500 rekuperatorių ir daugiau nei 4 000 kondicionierių. Neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Per gyvavimo laikotarpį teko ne kartą klysti, bet kas svarbiausia, iš tų klaidų pasimokyti, tuo pačiu žengiant nuolatos pirmyn.

Įmonės išskirtinumas – viskas viename

UAB „Gedarta” sukūrė komandą, kuri gali ne tik parduoti šilumos, vėsinimo ar vėdinimo sistemas, bet ir jas sumontuoti, o esant reikalui ir suprojektuoti atitinkamas sistemas. Įmonės tikslas – sukurti vartotojui kuo paprastesnes sąlygas, kad būtų galima gauti viską vienoje vietoje.
Kartais norint įsigyti ir įsirengti šilumos siurblį ar rekuperatorių, vartotojas, pasirinkęs netinkamą pardavėją turės nueiti kryžiaus kelius. Kadangi ne kiekvienas vartotojas yra pajėgus įsirengti šilumos siurblį ar rekuperatorių pats, jam reikės pagalbos, o kadangi ne visi pardavėjai yra montuotojai ar projektuotojai, čia ir prasideda kryžiaus kelio pradžia. Teks ieškotis patikimų montuotojų, o neretai ir projektuotojų, kurie padės brėžinių pagalba, įrengti sudėtingesnes vėdinimo ar šildymo/šaldymo sistemas.

Plečiamės į Utenos apskritį

Plečiantis rinkai, plečiamės ir mes. Nuo šiol pasiekiami būsime ir šiaurės rytų Lietuvoje: Utenoje, Zarasuose, Ignalinoje, Molėtuose, Ukmergėje ir Rokiškyje. Žinome kaip sunku rasti kvalifikuotus meistrus Lietuvos pakraščiuose, todėl stengiamės, kad gyventojams būtų kuo paprasčiau mus pasiekti.

Kur kreiptis?

Įrangą įprastai galite rinktis mūsų internetiniame puslapyje www.gedarta.lt, o dėl konsultacijų Utenos regione rašykite elektroniniu paštu ebaronas@gmail.com arba telefonu +370 610 10 851

UAB „Gedarta” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas