„Utenos trikotažas“ ir žinoma dizainerė pristatė bendrą kolekciją

Artėjant didžiausioms metų šventėms AB „Utenos trikotažas“ pateikė naujieną – kartu su dizainere Agne Kuzmickaite kurtą drabužių kolekciją. Tai pirmas kartas, kai ilgametes tradicijas puoselėjantis drabužių prekių ženklas UTENOS savo asortimentą papildo žymaus dizainerio kūryba.

Bendroje moterims skirtoje „Utenos trikotažo” ir Agnės Kuzmickaitės kolekcijoje gausu elegantiškų suknelių tiek šventėms, tiek kasdienai. Vienspalvės, margintos drugeliais ar originaliais leopardo bei rožių raštais – iš viso 10 skirtingų modelių. Neatsiejama UTENOS asortimento dalis – kokybiški ir ypatingai patogūs miego bei apatiniai drabužiai. Agnės Kuzmickaitės apatinių kolekcija išsiskiria originaliais raštais, sportiniu stiliumi ir efektinga plačios gumos dekoracija.

Dizainerės pageidavimu kai kurių suknelių modeliai pritaikyti ir mažosioms fashionistoms. „Jaučiu silpnybę vaikiškiems drabužiams, jų dažnai pageidauja ir mano klientės. Pasipuošti vienodomis suknelėmis su savo dukra – tikriausiai kiekvienos mamos svajonė, tik ne visada paprasta tokius derinius atrasti. Šioje kolekcijoje pagalvojome ir apie tai”, – šypsosi Agnė Kuzmickaitė, su dukra jau spėjusi pasimatuoti derančias sukneles iš naujos kolekcijos.

„Utenos trikotažas” yra vienas didžiausių ir moderniausių tekstilės gamintojų visoje Europoje, per metus pagaminantis apie 9 mln. metrų medžiagų ir 3 mln. vienetų trikotažo gaminių, tačiau kai kurie šios kolekcijos elementai privertė paplušėti net ir patyrusius bendrovės gamybos specialistus. Pavyzdžiui, kai kurių modelių drugeliai yra ne išsiuvinėti ar priklijuoti kaip dekoracijos, bet išmegzti kartu su medžiaga. Nemažai kruopštumo pareikalavo ir įspūdinga drugelio formos apykaklė, tapusi Agnės Kuzmickaitės kūrybos akcentu ir papuošusi šios kolekcijos modelius – ją reikėjo ne tik tiksliai atkartoti medžiagoje, bet ir kruopščiai išsiuvinėti.

„Pamenu, šalia mano vaikystės namų buvo „Utenos trikotažo” parduotuvė, kurioje mama ir močiutė dažnai ką nors nupirkdavo. Jau tada buvo vertinama jų kokybė, kuri išliko iki šiol. Džiaugiuosi bendru darbu ir tuo, kad galėjau nevaržyti savo kūrybinės laisvės – su tokio lygio gamintojais galėjau sau leisti įgyvendinti tai, ką asmeninėje kūryboje paprastai riboju arba apskritai nesu dariusi. Džiugina apatiniai su stilinga plačia guma, gausus ir įvairus suknelių asortimentas, o ypač – modeliai mergaitėms”, – pasakojo A. Kuzmickaitė.

AB „Utenos trikotažas” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas