UAB Utenos prekyba pirkėjams – naujos nuolaidų kortelės

Utenos krepšinio komandos „Juventus“ nariams prekybos centras „Rašė“ jau tikriausiai tapo vos ne antraisiais namais, nes čia juos galima dažnai sutikti ne tik apsiperkant, bet ir dalyvaujant įvairiuose UAB Utenos prekyba organizuotuose renginiuose. Šį kartą aukštaūgiai pirmieji išbandė naująsias Utenos prekybos nuolaidų korteles ir smagiai apsipirko žvarbią sausio 11-os popietę.

Krepšininkai, prisikrovę pilnus pirkinių krepšelius ar vežimėlius jų mėgstamų pirkinių ir Utenos krašto gamintojų produktų, pasakojo, kad itin vertina vietinių ūkininkų užaugintus vaisius bei daržoves, nusiperka Anykščių rajone užaugintos mėsos, o išskirtinėmis progomis leidžia sau pasilepinti rūkytais „Rokiškio mėsinės” delikatesais bei „Biržų duonos” ar „Lašų duonos” konditerijos gaminiais. Taip pat sportininkai neslėpė mėgstantys paragauti vietoje Utenos prekybos pagamintų salotų ir kulinarijos gaminių. Galiausiai komandos kapitonas ir krašto puolėjas Arvydas Šikšnius apibendrino, kad jų, sportininkų, valgiaraštis yra gana ribotas – varškė, liesa mėsa, daržovės, duona – todėl komandos nariai renkasi sveikesnius maisto produktus. „Labai gerai, kai Lietuvos ūkininkų produkciją randame UAB Utenos prekyba parduotuvėse”, – džiaugėsi „Juventus” kapitonas.
Kaip paaiškino UAB Utenos prekyba direktoriaus patarėja Jurgita Miliauskaitė-Merkienė, korteles sumanyta keisti todėl, kad jau keleri metai, kaip bendrovė atnaujino savo įmonės prekės ženklą ir logotipą, o nuolaidų kortelės vis dar buvo seno dizaino, kai kurios paženklintos jau nebeegzistuojančio Utenos rajono vartotojų kooperatyvo vardu. Taigi, buvo sukurtos ir šiemet pradedamos naudoti prie naujo įmonės įvaizdžio tinkančios kortelės. Su naujosiomis kortelėmis pirkėjams galioja ta pati nuolaidų sistema (procentinė mėnesio nuolaida), taikoma nuo kiekvieno praėjusio mėnesio pirkinių sumos.
Būtent nuo praėjusio penktadienio ne tik krepšininkai, bet ir visi uteniškiai bei miesto svečiai gali pasikeisti senas nuolaidų korteles į naująsias – kitokio dizaino ir su atnaujinta nuolaidų sistema. Pasak direktoriaus patarėjos, nemokamai visi pirkėjai tai gali padaryti visose UAB Utenos prekyba maisto prekių parduotuvėse iki šių metų liepos 1 dienos, kadangi vėliau senosios kortelės nebegalios. Senojoje nuolaidų kortelėje sukauptos nuolaidos automatiškai perkeliamos į naująją, tam keitimo metu užpildoma anketa, kurioje įrašomi minimalūs pirkėjo duomenys, ir paimama senoji kortelė, o naujoji kortelė aktyvuojama per 5 darbo dienas.
Visi, neturintys UAB Utenos prekyba nuolaidų kortelės, bet perkantys prekių daugiau kaip už 15 eurų, gali gauti nuolaidų kortelę nemokamai, o visi kiti – nusipirkti ją už 1 eurą.
Beje, J. Miliauskaitė-Merkienė nuramino UAB Utenos prekyba pirkėjus, kad anketos duomenys nėra naudojami rinkodaros tikslais, todėl uteniškių reklaminės SMS nepasieks
Direktoriaus patarėja atkreipė dėmesį, jog UAB Utenos prekyba parduotuvėse taip pat galioja ir AIBĖ JUMS bei AIBĖ JUMS šeimos kortelės, o AIBĖS reklaminiame leidinyje išskirtoms prekėms „Su nuolaidų kortele JUMS” nurodytas nuolaidas galima gauti ir su UAB Utenos prekyba nuolaidų kortelėmis.

Daugiau apie UAB Utenos prekyba lojalumo programą ir nuolaidų kortelių keitimą galite rasti internetinėje svetainėje www.utenosprekyba.lt arba parduotuvėse.

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas