Visų pamėgtas ir tradiciniu tapęs sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas – vėl „Babilone“!

Spalio 13–14 dienomis „Babilone“ vyks sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas. Sportas ir aktyvus laisvalaikis padeda palaikyti gerą fizinę formą, pakelia nuotaiką ir nuskaidrina ilgus rudens vakarus. Kad sportuoti būtų dar lengviau ir smagiau, kad rudeninis lietus negąsdintų – patogi apranga tiesiog būtina! Spalio 13–14 d. kviečiame pasinaudoti ypatingomis ir tik šį savaitgalį galiojančiomis nuolaidomis sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvėse „Babilone“!

Mėgstantiems aktyvų laisvalaikį bet kokiu oru HIATUS parduotuvė siūlys nuolaidas net iki 50 procentų! Šios parduotuvės konsultantės padės išsirinkti ir patars, kokią aprangą ir aksesuarus rinktis vėstant orams. Kokybiškus laisvalaikio drabužius su nuolaida įsigyti kvies ir parduotuvė OKSALIS, čia Jūsų lauks nuo 20 procentų nuolaidos pažymėtoms prekėms.

Neįsivaizduojantys laisvalaikio aprangos be stilingų ir kokybiškų džinsų bus laukiami DŽINSŲ CENTRE, kur naujos kolekcijos prekėms bus taikoma 20, o pažymėtoms prekėms net 50 procentų nuolaidos!

Sportinę aprangą, batelius ar krepšį galėsite išsirinkti ir pigiau įsigyti SPORTS DIRECT, REGATTA IR PUMA OUTLET parduotuvėse – čia bus taikoma papildoma 20 procentų nuolaida visoms prekėms (yra papildomų sąlygų). O iš plataus SPORT OUT1ET asortimento prekes šio savaitgalio metu galėsite rinktis net su 25 procentų nuolaida. HUMMEL parduotuvė taip pat kviečia atsinaujinti ir pasinaudoti tik šį savaitgalį galiojančiomis nuolaidomis – nuo 20 iki 50 procentų.
Sportuoti ir aktyviai leisti laisvalaikį kviečia ir „Babilone” esanti SVEIKATINĖ, šioje parduotuvėje galėsite pigiau įsigyti mankštos prekių, vidpadžių „Energy” ir „Viva Sneaker” bei kompresinių kojinių.

Spalio 13-ą, pirmą sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimo dieną, 14 val. „Babilone” lankysis „Lietkabelio” komanda. Galėsite susipažinti su komanda, nusifotografuoti su žaidėjais ir paklausti jų nuomonės apie išpardavimo metu įsigytus pirkinius!
Daugiau informacijos apie sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimą rasite „Babilono” interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir „Facebook” paskyroje www.facebook.com/babilonaspanevezys.

„Babilono” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas