Utenos statybos įmonei – garbingas apdovanojimas

Rugsėjo 7 dieną buvo švenčiama Statybininkų diena, į Druskininkus sukvietusi Lietuvos statybininkų asociacijai priklausančių statybinių organizacijų vadovus, šalies valdžios atstovus. Šioje šventėje dalyvavusios UAB „Dauniškis ir Ko“ vadovas Alvydas Rudokas atsiėmė garbingą apdovanojimą.

Garbės ženklo medalis A. Rudokui įteiktas už ilgalaikį statybos vystymą Lietuvoje. „Tokio pobūdžio medaliu esame apdovanoti pirmą kartą. Rytų Aukštaitijos statybininkai – vieni iš tų, kurie yra įvertinti. Tokių didelių statybinių organizacijų mūsų kaimyniniuose rajonuose (Zarasuose, Ignalinoje) nėra, tai galbūt lėmė ir tai, kad mes esame viena didžiausių įmonių. Esame pagirti, o ne papeikti, todėl labai džiugu”, – garbingu apdovanojimu džiaugėsi įmonės direktorius.

Vienoje didžiausių statybinių organizacijų ne tik Utenoje, bet ir visoje apskrityje įmonėje „Dauniškis ir Ko“ dirba 156 darbuotojai. Šiuo metu įmonė visas pajėgas sutelkusi į Visagine jau baigiamą statyti prekybos centrą „Lidl” ir Vilniuje esančios „Maximos” rekonstrukciją. Ypač intensyviai daugiabučių namų renovaciją Zarasuose atliekanti bendrovė yra numačiusi šiuos darbus tęsti ir Utenoje (numatyti du daugiabučiai namai mūsų mieste).

„Utenos dienos” inf., Karolio Kavolėlio nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas