Kur spausi sultis? Renkamės obuoliunamai.lt

Baigiantis vasarai obelų šakos lūžta nuo derliaus. Jei neturite vietos, kurioje tinkamai juos saugotumėte, kad galėtumėte gardžiuotis visą žiemą, geriausia išeitis – išspausti obuolių sultis.

Mažas obuolys – didelė galia
Gamtos dosnumui neprilygsta niekas. Ji pasirūpino, kad žmogus gautų visko, ko reikalauja jo organizmas. Vienas iš dosniausių gamtos kūrinių – obuolys. Šis vaisius visada yra pirmoje vietoje pagal turimų vitaminų ir mineralų kiekį. A, C, E, K, B1, B2 ir B6 vitaminai, antioksidantai, chromas, geležis, cinkas, kalis, kalcis ir gausybė kitų naudingųjų medžiagų telpa viename obuolyje. O kur dar jame esantis gyvybės eliksyras – vanduo.

Sultys – maistinga ir patogu
Jei sode užderėjo obuolių ir neturite vietos, kurioje juos saugiai laikytumėte, spauskite sultis. Šiuolaikinės technologijos leidžia išsaugoti didžiąją dalį naudingųjų medžiagų ir obuolių sultys lieka beveik tokios pat maistingos, kaip ir šviežias, ką tik nuskintas obuolys.

Pagalvosite, kad tai reikalauja daug ir sunkaus darbo? Nebūtina patiems to imtis. Greitai ir kokybiškai už Jus šį darbą atliks „Obuolių namai”. Mūsų paslauga – tai sutaupytas Jūsų laikas. Pabandykite ir įsitikinsite patys, kad naujausios technologijos – tai nepamainomas šių dienų palydovas.

„Obuolių namai” taupo laiką
Greitai bus beveik dešimtmetis, kai lietuviai atrado šias naujas technologijas ir pradėjo teikti paslaugą, kai ne tik moderniai spaudžiamos sultys, bet ir jos tausojančiai pakaitinamos ir supilstomos į patogias pakuotes su kraneliais. „Obuolių namai” yra pirmieji, pristatę Lietuvoje paslaugą NUO OBUOLIO IKI SULČIŲ, kai mamoms ir močiutėms nebereikia vargti namuose prie viryklių kaitinant sultis ir ruošiant stiklainius konservavimui, o šeimos vyrams tampyti sunkių bidonų. Dabar visa šeima gali mėgautis kartu rinkdami obuolius, o sulčių gamybos rūpesčius ir rizikas palikti „Obuolių namams”.

Mūsų naudojama technologija leidžia iš 100 kg obuolių (maždaug keturi maišai) išspausti apie 70 litrų sulčių per 20 minučių. Jeigu norite sultis pagardinti kitais skoniais, spaudžiant obuolius galima įdėti šiek tiek uogų ar daržovių, tačiau ne daugiau kaip 10 procentų. Mažiausiai reikia atsivežti du maišus obuolių.

„Obuolių namuose” taikoma lankytojų aptarnavimo tvarka ir sulčių gamybos technologija leidžia ne tik greitai dirbti, bet ir labai kruopščiai atskirti kiekvieno lankytojo atvežtą žaliavą, užtikrinti, kad sultys yra pagaminamos būtent iš jo sodo obuolių.

Jums tereikia surinkti obuolius, atvežti į spaudyklą, o „Obuolių namai” viskuo pasirūpins. Čia obuoliai nuplaunami, susmulkinami, gerai išsunkiami, sultys pakaitinamos iki saugios temperatūros (ne aukštesnės nei 80 oC), kad jose išliktų kuo daugiau naudingųjų medžiagų. Tada sultys išpilstomos į 3 l arba 5 l talpos vakuuminius maišelius su integruotu kraneliu.

Pakuotės yra patogios saugoti,užima mažiau vietos nei tradiciniai stiklainiai. Kranelio konstrukcija neleidžia orui patekti iš aplinkos į maišelio vidų, todėl sultys nerūgsta.

Sultis pakuotėje galima laikyti iki 12 mėn., o atidarytomis mėgautis net iki 1 mėn.

Lengvai įsipilti sulčių gali ir mažiausi šeimos nariai, o savarankiškumas visada vilioja.

Ne tik sultys, bet ir laimėjimas
Šie metai neeiliniai kiekvienam lietuviui. Minime Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį. „Obuolių namai” šia proga kviečia ne tik išsispausti gardžių obuolių sulčių, bet ir pažaisti. Visi, spaudžiantys sultis „Obuolių namuose”, gali dalyvauti žaidime ir laimėti 50 Eur kiekvieną savaitę.

Utenoje „Obuolių namai“ Jūsų laukia Vaižganto g. 8, senojo autoserviso pastato vidiniame kieme. Telefonas registracijai ir pasiteirauti 8 679 30 049. Daugiau informacijos ieškokite www.obuoliunamai.lt 

„Obuolių namų” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas