„Utenos trikotažas“ plečia parduotuvių tinklą

Per dvejus metus didžiausia Vidurio ir Rytų Europos tekstilės bendrovė „Utenos trikotažas“ padvigubino savo parduotuvių tinklą ir 2018 m. pasitiks turėdama 15 parduotuvių. Vien šių metų lapkričio–gruodžio mėnesį klientams duris atvėrė keturios naujos „Utenos trikotažo” parduotuvės visoje Lietuvoje. Parduotuvių tinklo plėtra vyksta daugiausiai franšizės pagrindu.

Paskutiniais 2017 m. mėnesiais atidarytos naujos „Utenos trikotažo“ parduotuvės Mažeikiuose, Alytuje ir Tauragėje. Visgi ryškiausi „Utenos trikotažo“ parduotuvių tinklo pokyčiai per metus įvyko Kaune. Lygiai prieš metus čia buvo atidaryta naujos koncepcijos parduotuvė prekybos centre „Mega“. O šių metų gruodį Kaune duris atvėrė ir nauja parduotuvė prekybos centre „Molas“, ir visiškai rekonstruota bei pagal naują koncepciją atnaujinta „Utenos trikotažui“ priklausanti prekybos vieta Laisvės alėjoje.

„2015 metų pabaigoje turėjome septynias parduotuves, po dvejų metų džiaugiamės galėdami klientus pakviesti į 15 „Utenos trikotažo“ parduotuvių. Aktyvią parduotuvių tinklo plėtrą pradėjome atnaujinus prekės ženklą. Pamažu keičiame vizualinę parduotuvių koncepciją, kad ji atitiktų šiandienines drabužių prekės ženklų tendencijas, būtų patraukli vartotojams, o pardavimo partnerius skatintų toliau plėsti mūsų prekės ženklo parduotuvių tinklą“, – sakė „Utenos trikotažo“ vadovas Algirdas Šabūnas.

Kaune Laisvės al. rekonstruojama „Utenos trikotažo“ parduotuvė atitiks naujausią koncepciją: čia keičiamas visas parduotuvės interjeras, įranga, prekių išdėstymas – kad parduotuvė būtų dar patrauklesnė užsukantiems klientams. Planuojama, kad šios parduotuvės koncepcija bus taikoma visoms kitoms ateityje atidaromoms „Utenos trikotažo“ prekybos vietoms.

„Utenos trikotažas“ aktyviai atnaujina ne tik fizines prekybos vietas – metų pradžioje buvo pristatyta iš esmės atnaujinta el. parduotuvė klientams. Nuo to laiko bendrovė stebi daugiau nei trečdaliu (35 proc.) išaugusį klientų srautą, o vidutinis elektroniniu būdu apsiperkančio pirkėjo krepšelis išaugo beveik penktadaliu – nuo 36,7 iki 43,3 eurų.

„Utenos trikotažas” yra didžiausia ir viena moderniausių trikotažo produkcijos gamybos įmonių Vidurio ir Rytų Europoje. „Utenos trikotažo“ įmonių grupė, kuriai taip pat priklauso bendrovės „Šatrija“, „Gotija“ ir „Mrija“ (Ukraina), yra SBA koncerno dalis. Per pirmus tris 2017 m. ketvirčius „Utenos trikotažas“ pardavė produkcijos ir suteikė paslaugų už 16 mln. Eur, įmonių grupė uždirbo 420 tūkst. Eur pelno prieš mokesčius. Bendrovė „Utenos trikotažas“ šiuo metu valdo „Utenos” ir „About“ mažmeninės prekybos prekių ženklus.

AB „Utenos trikotažas“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas