Utenos metų bosas – Dainius Tvarijonas

Boso dieną populiaru švęsti Amerikoje, tačiau ši iniciatyva pradeda prigyti ir Lietuvoje. Pas mus ši šventė nesena – ji švenčiama tik po šalies nepriklausomybės atgavimo, nuo 1990-ųjų. Šią šventę Aukštaitijoje mini ir Panevėžio, pramonės, prekybos ir amatų rūmų (PPAR) nariai. Panevėžyje ši šventė turi senas tradicijas, o Utenoje ji aktyviau pradėta švęsti tik šiemet.

Šią šventę pasiūlė Patricija Bays Haroski iš Ilinojaus valstijos. Spalio 16-ą ji pasirinko todėl, kad ši diena – jos tėčio gimtadienis, o ji tuo metu dirbo tėčio įmonėje sekretore. Šventę ji įregistravo 1958 metais JAV Prekybos rūmuose.

Šią dieną visi darbuotojai raginami pasveikinti savo viršininkus, iškrėsti jiems netikėtą staigmeną. Tokią staigmeną ir palaikymą savo viršininkui Boso dienos proga išreiškė bendrovės „Nosted mechanika” darbuotojai. Panevėžio PPAR Utenos filialo, laikraščio „Utenos diena” ir portalo udiena.lt organizuotuose ir pirmą kartą vykusiuose Utenos geriausio boso rinkimuose šios įmonės dirbantieji buvo aktyviausi. Jų bosas, UAB „Nosted mechanika” generalinis direktorius Dainius Tvarijonas, šiuose rinkimuose surinko 132 balsus ir tapo nugalėtoju. Antrą vietą užėmė UAB „Utenos prekyba” direktorius ir valdybos pirmininkas Robertas Miliauskas, trečias vietas pasidalijo AB „Utenos trikotažas” generalinis direktorius Algirdas Šabūnas ir AB „Šiaulių bankas” Utenos filialo direktorius Aurimas Andrijauskas.

Panevėžio PPAR Utenos filialo vadovai dėkoja visiems dalyvavusiems rinkimuose ir sveikina nugalėtojus bei primena, kad Utenos bosas kartu su Panevėžio bosu bus nominuotas spalio 26 dieną Panevėžyje.

Apie vieną geriausių bosų, UAB „Nosted mechanika” generalinį direktorių D. Tvarijoną, skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena”.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas