Vėl baigėsi dar vienas „Juventus“ sezonas

Gegužės 11 diena vėl tapo istorija „Juventus” klubui, kuris atsisveikino su komandos rėmėjais iki kito sezono.
Į sezono uždarymo ceremoniją buvo pakviesti komandos rėmėjai, rajono valdžios ir žiniasklaidos atstovai. Klubo vadovybė visiems rėmėjams įteikė tradicines dovanas – krepšinio kamuolius su krepšininkų parašais ir nuotrauką prisiminimui, kurioje puikuojasi šio sezono Karaliaus Mindaugo taurės trečiosios vietos laimėtojai – „Juventus” krepšininkai.

Rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas su Utenos rajono savivaldybės administracijos švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėju Romualdu Kraulišu ne tik pasveikino klubą su pasiektomis pergalėmis Karaliaus Mindaugo taurėje bei iškovota penkta vieta Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), bet įteikė padėkas klubo vadovybei, krepšininkams ir kitam personalui.
Karaliaus Mindaugo taurėje „Juventus” parklupdė tokį LKL grandą kaip Vilniaus „Lietuvos rytą” ir iškovojo bronzos medalius. „Juventus” puikiai žaidė Čempionų taurėje Europoje, tačiau nepavyko įveikti Atėnų AEK klubo ir tolimesnis žygis buvo nutrauktas. „Juventus” ekipa LKL ketvirtfinalio seriją rungtynėse Klaipėdos „Neptūno” komandai pralaimėjo 0:3 ir tarp keturių stipriausių komandų šį kartą nepateko. Tačiau galutinėje įskaitoje Utenos klubas šalies pirmenybes baigė penktoje pozicijoje, kurioje ir buvo po reguliariojo sezono pabaigos. Iš viso LKL pirmenybėse 2016/17 metų sezone „Juventus” iškovojo 19 pergalių ir patyrė 20 pralaimėjimų.
Rajono valdžia ir klubo vadovai pasveikino gegužės 11 dieną savo 61-ąjį gimtadienį šventusį ir komandos vyriausią strategą Antaną Sireiką.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas