Skaistašilyje vyko orientavimosi sporto varžybos „Ruduo-2016“

Į rudenėjantį Skaistašilio mišką rinkosi orientavimosi sporto mėgėjai. Čia vyko varžybos „Ruduo–2016″. Varžybose dalyvavo Utenos ir kaimyninių rajonų orientacininkai. Šios varžybos turi ilgiausią istoriją, mat šįmet vyko jau 28-ąjį kartą. Varžybas vykdė Utenos daugiafunkcis sporto centras ir Utenos jaunųjų turistų ir orientacininkų klubas „Skaistašilis”.

Dėl asmeninių apdovanojimų varžėsi ir suaugusieji: vyrų grupėje nugalėjo Utenos apskrities Plk. Prano Saladžiaus 9-osios rinktinės atstovas Edvardas Zavadskas. Tarp moterų nenugalima buvo Živilė Kanapkienė (Molėtai), antrą ir trečią vietą iškovojo šaulių rinktinės atstovės Ūla Kauzaitė ir Simona Eigėlytė.
Tarp jaunių nugalėjo Dauniškio gimnazijos atstovai – Deimantė Katinaitė ir Evaldas Žalnierius.
Tarp jaunučių nugalėtojais tapo taip pat Dauniškio gimnazijos atstovai – Laura Pervenytė ir Modestas Katinas.
Tarp vaikų iki 14 metų pirmąją vietą iškovojo Silvija Tubaitė, antra buvo Ineta Papuškaitė ir trečia – Greta Bučytė (visos iš Molėtų progimnazijos). Iš berniukų komandos pirmas buvo Kajus Dragūnas (Suginčių pagrindinė mokykla, Molėtų r.), antras – Faustas Kurbatavičius ir trečias – Lukas Adomavičius iš Molėtų progimnazijos.
Tarp pačių mažiausių mergaičių nugalėjo Kamilė Šeikytė, antra buvo Indrė Gaidytė ir trečia – Giedrė Petrauskaitė (šios visos mergaitės yra Suginčių pagrindinės mokyklos mokinės). Vaikų grupėje nenugalimas buvo Daumantas Sinkevičius (Suginčių pagrindinė mokykla), aplenkęs savo draugą Tomą Pivorą, o trečias liko Utenos apskrities Plk. Prano Saladžiaus 9-osios rinktinės atstovas Mantas Žernys.
Komandinėje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Molėtų rajono Suginčių pagrindinė mokykla, antra vieta atiteko Molėtų progimnazijos atstovams, treti liko šauliai.

Utenos DSC inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas