Tradicinės karatė do klubo „Danas“ sporto sezonas – jau čia pat

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad tradicinės karatė do klubo „Danas” sporto, stovyklų, kelionių, varžybų sezonas prasidės jau rugsėjo 2-ą dieną. Kaip ir kiekvieną sezoną, klubo treniruotės vaikams prasidės rugsėjo mėnesio pradžioje. Praėjusiais metais buvo pradėtos bendros treniruotės ir suaugusiesiems. Jų metu didelis dėmesys buvo skiriamas skirtingoms raumenų grupėms, statiniams bei dinaminiams pratimams, jėgos, ištvermės ugdymui. Šį sporto sezoną vaikams ir jaunimui karatė treniruotės bus skirstomos pagal amžių ir pajėgumą. Suaugusieji treniruotes-mankštas lankys vienoje grupėje.

Pasaulio karatė čempionatas Lenkijoje

Poilsiui laiko neturės nei sportininkai, nei treneriai, nes jau nuo rugsėjo mėnesio pradžios vaikai, kadetai, jaunučiai ir jauniai ruošis spalio mėnesį Krokuvoje vyksiančiam Pasaulio tradicinės karatė čempionatui. Tikimės, kad mūsų klubo sportininkai puikiai pasiruoš ir atstovaus Lietuvos tradicinės karatė rinktinei, nes pasiruošimui klubas turi visas sąlygas. Praeitą sezoną su savivaldybe vykdytas neformaliojo ugdymo krepšelio projektas buvo naudingas klubo nariams – sumažinant treniruočių kainą, o klubui – įsigyjant inventorių, vežant sportininkus į varžybas. Tikimės, kad ir šį sporto sezoną projektas bus toliau vykdomas ir turėsime puikias galimybes tobulėti ugdant jaunuosius karatė sportininkus, suteikiant nuolaidas už karatė treniruotes ir siekiant pačių kokybiškiausių žinių įsisavinimo.

Tobulėjimas Lietuvoje

Be Pasaulio tradicinės karatė čempionato, mūsų klubo sportininkų laukia kvalifikacijos tobulinimo seminarai Lietuvoje, o labiausiai pažengę, nuo rudų diržų, turės galimybę išvažiuoti į tarptautinius seminarus užsienyje. Taip pat laukia atestaciniai egzaminai, kai kuriems tai bus paskutiniai egzaminai prieš juodo karatė diržo egzaminą. Žinoma, organizuosime ir stovyklas, keliones bei kitus mūsų klubo renginius.
Po turiningo vasaros poilsio jau labai greitai pasimatysime sporto salėse. Vaikams linkime džiaugsmo ateinant pas mus sportuoti, jaunimui – noro tobulėti ir kasdieninio darbo, suaugusiesiems – drąsos žengti pirmą žingsnį.

Apie pirmas treniruotes informaciją rasite tradicinės karatė klubo „Danas“ internetinėje svetainėje www.karateklubas.lt, o iškilus klausimų telefonu 8 676 17 810.

Klubo „Danas“ inf. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas