Utenos beisbolininkai skina pergales ir kaimyninėse šalyse

Kovo 12-15 dienomis Utenos beisbolo klubo „Vėtra” sportininkai vyko į Lenkiją, Dzialdovo miestą, kur dalyvavo 15-jame šio miesto turnyre ir varžėsi dėl paties Lenkijos Prezidento Bronislavo Komorovskio įsteigtos taurės. Turnyre dalyvavo net dvylika komandų iš įvairių šalių: trys Lietuvos komandos iš Utenos, Kauno, Radviliškio, dvi komandos iš Ukrainos, trys iš Baltarusijos, dvi iš Moldavijos bei dvi šeimininkų lenkų komandos.

Utenos komanda puikiai pradėjo turnyrą iš eilės iškovojo keturias pergales. Tik penktajame turnyre per vieną klaidą teko nusileisti „Bresto” (Baltarusija) komandai 3:1 ir dėl to nepateko į finalą bei turėjo tenkintis mažuoju finalu. Dėl trečios vietos „Vėtros” komanda susitiko su vietos Dzialdovo „Yankees” komanda, kurią nugalėjo 3:1 ir grįžo namo su bronzos medaliais. Į turnyro visų žvaigždžių komandą pateko Kristupas Vansevičius, o naudingiausiu komandos žaidėju tapo Gediminas Dapkus.
Turnyre buvo įteikta dar viena nominacija, kurią į namus parsivežė Utenos komanda – sąžiningiausio bei garbingiausio žaidėjo titulą laimėjo Utenos beisbolo klubo „Vėtra” jauniausias žaidėjas šešiametis Giedrius Virmauskas, kuris jau dabar stebina trenerius savo žaidimu bei išskirtiniu mąstymu aikštelėje.
Šis turnyras Utenos komandai jau septintas: aukščiausi pasiekimai buvo pasiekti 2006 ir 2008 metais, iškovoti sidabro medaliai tuomet, kai komandos sudėtį sudarė žaidėjai Evaldas Šinkūnas, Domantas Naudžiūnas, Justas Sadaunykas, Eivinas Pelakauskas bei dabartinis komandos treneris Justinas Raupėnas – visi žaidėjai yra tapę Lietuvos čempionais.
Balandžio 16-19 dienomis Utenos komanda jungia pajėgas su Kauno komanda ir rengiasi vykti į Čekiją. Čia pirmą kartą Utenos beisbolo istorijoje šiame turnyre Čekijoje Lietuvos mergaičių rinktinėje dalyvaus ir keturios uteniškės Ugnė Misiūnaitė, Ligita Kiškytė, Gabrielė Narbutytė ir Kaylee Johnson. Turnyro komandos nugalėtojos laimės kelialapį į Ameriką.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas