Žiemos ralio dalyvius džiugins uteniškio pagaminti trofėjai

Ralio bolido pilotavimas – tai menas. Su šiuo teiginiu sutiks visi, kurie nors kartą yra matę kelio ribose bandantį išsilaikyti ralio dalyvį. Drauge su ekipažu šiuolaikiško šokio elementus atliekantis automobilis lyg artistas scenoje kelia nuostabą kiekvienam žiūrovui. Festivalio „Halls Winter Rally” organizatoriai ilgai ieškojo sprendimo, kaip nudžiuginti išradingiausius ir sparčiausius laimėtojus.

Kvietimas sudomino uteniškį UAB „Samsonas Motorsport” vadovą Martyną Samsoną. Pats kasmet dalyvaujantis „Halls Winter Rally” ir gerai žinantis, kokios emocijos tvyro festivalio metu, Martynas atsiliepė į ralio organizatorių iniciatyvą ir sugalvojo, kaip nustebinti varžybų nugalėtojus išskirtiniais trofėjais. Jo vadovaujamas cechas pasiūlė originalius meniškus ralio trofėjus pagaminti iš aukščiausios klasės „Samsonas Motorsport” gaminių ir puikiai atspindėti esminius automobilių sporto aspektus – elegantiškumą, bet tuo pačiu grubumą ir tvirtumą.
Startui dalyvius jau registruojantis „Halls Winter Rally” festivalis drauge su Martyno pagalba jų pagerbimui pagamino net penkiasdešimt vieną išskirtinį prizą.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas