Prieš rungtynes – „Pyragų dienos“ akcija

Lapkričio 9-ą Utenos „Juventus“ stos į dar vieną „Betsafe-LKL“ čempionato kovą, kurioje susitiks su Pasvalio „Pieno Žvaigždžių“ krepšininkais. Būtent prieš šias rungtynes Utenos arenos fojė įvyks „Pyragų dienos“ akcija, kurios metu geros valios žmonės yra kviečiami prisidėti prie sunkiai gyvenančios šeimos gerovės.

Visi rungtynių Utenos daugiafunkcio sporto centro fojė prieš mačą turės galimybę paragauti klubo krepšininkų pagamintų pyragų bei juos įvertinti savo auka.

Visos akcijos metus surinktos lėšos bus perduotos pagalbos prireikusiai šeimai, kurioje mama su vaiku gyvena pas senelius, o vaikas turi negalią dėl stuburo problemų. Močiutė, nors ir sirgdama (po kojų operacijos sunkiai vaikšto), visada stengiasi padėti dukrai ir anūkui, kurį nuveža į mokyklą, treniruotes ar procedūras. Vaiko mama serga sunkios formos cukriniu diabetu, todėl yra reikalinga insulino pompa, kurią dabar nuomojasi, tačiau terminas netrukus baigsis ir reikės įsigyti nuosavą. Utenos rajono savivaldybė insulino pompai skiria 3 040, bet reikalinga suma – 4 200 eurų.
Prie Utenos „Juventus” klubo rengiamos akcijos nusprendė prisidėti ir dvi Utenoje įsikūrusios kepyklos – „Saldi Magija” ir „Tarp Svajų”. Jų pagamintų pyragų taip pat bus galima paskanauti artėjantį jau šį šeštadienį.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas