Raudonieji sukūrė intrigą ir laimėjo

Antradienio vakarą Utenos „Juventus“ klubas, tęsiantis pasiruošimą lemiamoms kovoms, susitiko su rėmėjais ir jiems padėkojo už paramą. Ta proga tradiciškai vyko ir turnyras, kuriame šiemet buvo naujovių.

Jau kelerius metus nesikeisdavo turnyro formatas – „Juventus“ krepšininkai žaisdavo su bokso pirštinėmis arba mesdavo tik nuo tritaškio linijos, todėl rėmėjų komanda visada tapdavo nugalėtoja. Šiemet jėgos buvo apylygės: pusė „Juventus“ klubo žaidėjų dalyvavo vienoje komandoje, pusė – kitoje. Raudonųjų komandai vadovavo ekipos vyr. treneris Žydrūnas Urbonas, baltųjų – vyr. trenerio asistentas Robertas Stankevičius. Iki pat susitiko pabaigos, o žaidžiami buvo keturi kėliniai po aštuonias minutes, nebuvo aiškus nugalėtojas. Kiekviename aikštės metre virė įnirtinga kova, o pabaigoje, besiveržiant raudonųjų komandos puolėjui Nerijui Malinauskui, baltieji prasižengė. Utenos rajono savivaldybės administracijos atstovas pataikė vieną baudą iš dviejų ir rezultatas likus beveik 11 sekundžių tapo 73:72 raudonųjų naudai. Per tą laiką baltųjų centras LaRon Dendy veržėsi prie krepšio, metė kamuolį, tačiau šis pasisukiojęs į krepšį neįkrito. Situaciją dar bandė gelbėti kamuolį atkovojęs Šarūnas Medikas („Rokiškio pienas“), tačiau jo metimas irgi buvo netaiklus. Nugalėjo raudonųjų ekipa.

Pertraukose tarp kėlinių vyko tritaškių konkursas, dvikova tarp porų ir kt. Turnyrų nugalėtojams „Juventus“ vadovybė įteikė prizus, visi aikštėje pasirodę rėmėjai gavo po atminimo dovaną.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas