FIBA Europos taurės turnyre „Juventus“ susitiks su Vengrijos klubu

Ketvirtadienį, vasario 8 dieną, Miunchene ištraukus FIBA Europos taurės turnyro aštuntfinalio burtus paaiškėjo, jog Utenos „Juventus“ klubas pirmajame atkrintamųjų varžybų etape susitiks su Sėkešfehėrvaro ALBA klubu iš Vengrijos.

„Tai yra atkrintamųjų varžybų etapas ir varžovai išsigrynina. Čia papuola tik to vertos komandos. Negalima varžovo nei nuvertinti, nei pervertinti. ALBA laimėjo savo grupę reguliariajame sezone, tad turėsime susikaupti ir ruoštis rimtai dvikovai“, – sužinojęs varžovą Kopenhagos oro uoste kalbėjo „Juventus“ ekipos vyr. treneris Žydrūnas Urbonas.

Reguliariajame FIBA Europos taurės turnyro etape ALBA ekipa žaidė vienoje grupėje su Kėdainių „Nevėžio” ekipa ir tapo nugalėtoja. Per šešis mačus serbo Branislavo Dzuničiaus auklėtiniai iškovojo penkias pergales ir patyrė vieną nesėkmę.

Pralaimėjimas buvo patirtas būtent mače su kėdainiečiais, kada „Nevėžis“ namuose įveikė varžovus rezultatu 90:87. Atsakomajame mače Vengrijoje aikštės šeimininkai pasiekė revanšą rezultatu 88:80.

Vengrijos čempionate ALBA kol kas žengia ketvirtoje pozicijoje, iškovojusi 12 pergalių ir patyrusi penkis pralaimėjimus.

Pirmosios FIBA Europos taurės turnyro aštuntfinalio rungtynės kovo 7 dieną bus žaidžiamos Utenoje, o atsakomoji dvikova po savaitės vyks Vengrijoje.

Jei uteniškiams pavyktų įveikti aštuntfinalio barjerą, ketvirtfinalyje lauktų akistata su Minsko „Cmoki” ir Avelino „Sidigas“ poros laimėtoju.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas