„Juventus“ krepšinio aistruoliams įteikė 100-mečio dovaną

2018-aisiais Lietuva švęs Valstybės atkūrimo 100-ąsias metines. Utenos krepšinio klubas „Juventus“ pirmasis Lietuvoje nusprendė įamžinti šią svarbią mūsų šaliai datą ir drauge su Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriatu trečiadienio Čempionų lygos rungtynių su Monako „Monaco Basket“ metu fanams įteikė Šimtmečio dovaną.

Kiekvienas, atėjęs į trečiadienio mačą, turėjo galimybę sudalyvauti Šimtmečio kampanijoje „Ačiū“, kuri kviečia parašyti atviruką visiems, prisidėjusiems prie Lietuvos sėkmės. Pirmųjų arenos lankytojų laukė staigmenos ir išskirtiniai suvenyrai – 100-mečio apyrankės ir specialūs „Šimtmečio herojų“ lankstinukai.

Artėjančiam Šimtmečiui pasirengęs buvo ir Utenos daugiafunkcis sporto centras – aikštelės vidurį puošė Valstybės atkūrimo šimtmečio logotipas, o LED ekranuose veikė specialiai šiai progai sukurtos animacijos, kurios skleidė žinią apie artėjantį Šimtmetį visai Europai.

Utenos daugiafunkciame sporto centre kilo ir įspūdingo dydžio Trispalvė, su kuria Lietuvos fanai 2017 m. Europos vyrų krepšinio čempionate palaikė mūsų rinktinę.
Lietuvoje ir visame pasaulyje jau vyksta gausybė Valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtų renginių, kuriuos vienija bendras šūkis – „Kurk. Švęsk. Pažink!“.

Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriatas kviečia visus Lietuvos krepšinio klubus prisijungti prie Šimtmečiui skirtų iniciatyvų ir drauge su krepšinio sirgaliais išradingai švęsti Valstybės jubiliejų.

„Juventus“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas