„Juventus“ taps „Išsipildymo akcijos“ ambasadoriais

Utenos „Juventus“ krepšinio klubas solidarizuojasi su jau nuo 2003 metų Lietuvoje vykdoma „Išsipildymo akcija“, kurios metu geros valios žmonės yra kviečiami padėti globos namų auklėtiniams ir likimo nuskriaustiems vaikams. Už surinktas lėšas „Išsipildymo akcijos“ iniciatoriai jau antrą dešimtmetį padeda vaikams įsigyti būtiniausių vaistų, atlikti operacijas, pagerinti buitį bei suteikti reabilitaciją.

„Išsipildymo akcijos“ Pyragų diena kasmet tradiciškai lapkritį ragina kepti pyragus bei juos parduoti savo kolegoms ar bičiuliams. Surinktos lėšos yra paaukojamos „Išsipildymo akcijai“.

Utenos „Juventus“ krepšinio klubas nusprendė nelikti abejingu ir jau šį trečiadienį, lapkričio 8 dieną, Čempionų lygos rungtynių su Sasario „Dinamo“ metu kvies komandos fanus prisidėti prie šios gražios akcijos.

Visi rungtynių žiūrovai Utenos DSC fojė prieš mačą turės galimybę paragauti klubo krepšininkų pagamintų pyragų ir juos įvertinti savo auka – visos akcijos metu surinktos lėšos po rungtynių bus pervestos į „Išsipildymo akcijos“ labdaros fondo sąskaitą.

„Juventus“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas