„Juventus“ krepšininkai pradėjo pasirengimo etapą

Nenumaldomai artėjant naujam sezonui, Utenos „Juventus” klubas jau ketvirtadienį vakare surengs pirmąją treniruotę Utenos daugiafunkciame sporto centre, o visai netrukus pradės ir atkrintamųjų varžybų maratoną.

Gedimino Petrausko treniruojama ekipa pasirengimo laikotarpyje sužais šešis kontrolinius mačus, visuose juose išmėgindama jėgas su varžovais iš kitų šalių.
Pirmosios rungtynės numatytos jau rugpjūčio 31 dieną, kuomet uteniškiai susitiks su Jėkabpilio „Jekabpils” klubu. Šios rungtynės vyks už uždarų durų ir žiūrovai į jas įleidžiami nebus.
Savo mėgstamą komandą Utenos aistruoliai galės išvysti rugsėjo 9 dieną, kuomet 16.30 val. „Juventus” savo aikštelėje priims Kazachstano čempionę Astanos „Astana” komandą. Šios rungtynės – klubo dovana Utenos miesto 756-ojo gimtadienio proga, tad žiūrovai jas galės stebėti nemokamai.
Rugsėjo 4 ir 7 dienomis Utenos klubas išmėgins jėgas su Lietuvoje stovyklaujančiu Južnės „Chimik” klubu iš Ukrainos. Rungtynės vyks Druskininkuose arba Prienuose.
Rugsėjo 12 dieną Kaune laukia dar viena akistata su „Astanos” komanda, o pasirengimo ciklą uteniškiai baigs maču Rygoje su Latvijos čempione vietos VEF ekipa.
Pirmosios oficialios 2017/18 metų sezono rungtynės laukia rugsėjo 19 dieną, kai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono atidarymo mače „Juventus” svečiuose susitiks su Panevėžio „Lietkabelio” komanda.

„Juventus” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas