„Utenio“ laukia akistata su „Stumbru“

Utenos „Utenis” A lygos XX turo mače namuose priims Kauno „Stumbro” komandą. Šį sezoną komandos buvo susitikusios du kartus, tačiau abi dvikovos baigėsi lygiosiomis. Kaip baigsis trečiasis susitikimas paaiškės jau šiandien.

Šiuo metu, turėdamas 16 taškų, A lygos turnyro lentelėje „Stumbras” yra septintas – dviem pozicijomis žemiau už „Utenį”, kurio sąskaitoje – 21 taškas. Tačiau „Utenio” vyriausiasis treneris Davidas Campana varžovą vadino sunkiai nuspėjamu ir pavojingu.

D. Campana atskleidė, kad kovos tikisi atkaklios, bet jo vadovaujama komanda yra nusiteikusi ryžtingai ir trečiame komandų susitikime sieks pergalės.
„Rungtynės nebus lengvos. „Stumbras” yra sudėtinga komanda, jai vadovauja portugalai treneriai, daug žaidėjų – taip pat legionieriai iš Portugalijos. Jie žaidžia technišką futbolą, kuriame mažai atviros kovos, tokie susitikimai visuomet sudėtingesni ir sunkiau prognozuojami, – sakė D. Campana. – Tačiau mes turime būti pasiruošę, tą ir stengėmės daryti per dar neilgą laiką, kai esame kartu. Mes žaidžiame gerą futbolą ir stengsimės būti dar pavojingesni.”
„Utenio” ir „Stumbro” dvikova įvyks šiandien, rugpjūčio 10 dieną, Utenio stadione. Rungtynių pradžia 18 valandą.

Utenos „Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas