Neatsargus rūkymas jau pražudė 15 žmonių

Balandžio 6-os rytą gautas pranešimas apie gaisrą kilusį Varėnos rajone, Merkinės seniūnijoje, Samūniškių kaime. Atvykus ugniagesiams, gyvenamojo namo vidus skendėjo dūmuose. Gaisravietėje ugniagesiai rado 55-rių metų apdegusį vyro kūną. Gaisro priežastis – neatsargus rūkymas. Šiemet dėl šios priežasties jau žuvo 11 vyrų ir 4 moterys.

Pasak Alytaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Varėnos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininko Vaido Petkevičius, tai jau ne pirmą kartą dėl tos pačios priežasties kilęs gaisras šiame name. 2014-aisias šio vyro gyvybę, kuris rūkė fotelyje, išgelbėjo ugnį pastebėję kaimynai. Deja, praėjus trejiems metams, neatsargus įprotis rūkyti jį pražudė.
O šiąnakt vienas žmogus žuvo gaisre Kretingoje, Rotušės gatvėje, visuomeninio pastato rūsyje įrengtame knygyne. Atvykus ugniagesiams, degė rūsys, patalpose buvo daug dūmų. Į rūsį ugniagesiai pateko nupjovę langų grotas. Koridoriuje prie durų rastas žmogus. Atvykę medikai konstatavo jo mirtį. Gaisro priežastys tiriamos.
Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, šiemet Lietuvoje gaisruose jau žuvo 43 žmonės.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas