Kaune vyksta paroda „Ką pasėsi…“

Kovo 30 dieną Kaune, Aleksandro Stulginskio universitete, prasidėjo tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi… 2017″. Tai dvidešimt antroji „Ką pasėsi…” ir keturiasdešimt ketvirtoji universitete vykstanti paroda.

Parodoje „Ką pasėsi… 2017″ dalyvauja daugiau nei 300 įmonių ir organizacijų bei apie 200 smulkiųjų augintojų, gamintojų ir amatininkų. 19 kompanijų atvyko iš užsienio – Čekijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos, Švedijos, Ukrainos, Vokietijos.
Gausiausia parodoje yra žemės ūkio technikos ekspozicija – ji užima 41 tūkst. kv. m. plotą. Tai beveik 32 proc. daugiau nei pernai. Paviljonuose Nr. 2 ir Nr. 3 įsikūrė 120 įmonių, pristatančių fermų įrangą, augalų priežiūros priemones, smulkiąją techniką, technologijas, konsultavimo ir kitas paslaugas. Paviljone Nr. 1 šiemet galima susipažinti su technikos naujovėmis, kurias pristato dvi įmonės. Sodinukų augintojams ir amatininkams, pristatantiems smulkųjį verslą kaime, paliekamas ASU skveras.
Kaip ir kasmet, parodos lankytojų laukia gausi šviečiamoji programa. 32 seminarai apima pačias įvairiausias temas nuo nacionalinės žemės ūkio ir maisto produktų kokybės sistemos gvildenimo iki gaisrinės saugos aktualijų.
Visų renginių, vyksiančių kovo 30–balandžio 1 dieną, Aleksandro Stulginskio universitete lankymas nemokamas.

„Ką pasėsi…” organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas