Apdovanoti stipriausi Lietuvos ugniagesiai gelbėtojai

Kūno kultūros ir sporto departamento prie Vidaus reikalų ministerijos generalinis direktorius Edis Urbanavičius už aktyvią sportinę veiklą ir Lietuvos vardo garsinimą pasaulio ir Europos ugniagesių varžybose apdovanojo šešis stipriausius Lietuvos ugniagesius gelbėtojus – Lauryną Urbonavičių, Mindaugą Valaitį, Irmantę Baranauskaitę, Modestą Mikolaitį, Jurgį Rumiancevą ir Andrių Ašmontą. Jiems buvo įteikti diplomai.

Praėjusią savaitę vykusiame šventiniame renginyje dalyvavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotojas vidaus tarnybos pulkininkas Vygandas Kurkulis, Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas vidaus tarnybos pulkininkas Rimantas Steponavičius ir Lietuvos ugniagesių sporto federacijos prezidentas Vilius Ambrazevičius.
Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 6-osios komandos ugniagesys gelbėtojas Mindaugas Valaitis papasakojo, kiek prakaito tenka išlieti rengiantis stipriausio ugniagesio varžyboms, kokiuose pasaulio ir Europos čempionatuose jiems teko dalyvauti ir kokius laimėjimus yra iškovoję. „Ugniagesio gelbėtojo pasirengimas gelbsti ugniagesio gyvybę,” – kalbėdamas priminė stipriausio ugniagesio varžybų šūkį M. Valaitis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas