Ugnis nusinešė dar trijų žmonių gyvybes

Šiemet gaisruose jau žuvo devyni žmonės – tris iš jų ugnis pasiglemžė šį savaitgalį. Sausio 14-os popietę Kėdainių rajone, Dotnuvoje, gaisre žuvo du žmonės. Ugniagesiai iš degančio medinio namo išnešė sąmonę praradusią 64-erių metų moterį ir perdavė ją medikams. Jie konstatavo moters mirtį. Kiek vėliau koridoriuje rastas ir smarkiai apdegęs 55-erių metų vyro kūnas. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Sausio 13-os rytą buvo gautas pranešimas, kad Kelmėje, Kooperacijos gatvėje, atvira liepsna dega medinis gyvenamasis namas. Iš jo ugniagesiai išnešė sąmonės netekusią 82-ejų metų moterį. Deja, medikams nepavyko jos atgaivinti. Pirminiais duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl dujų nuotėkio.
Šiais metais šalyje jau kilo 350 gaisrų. Kad netaptumėte gaisro auka, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas perspėja nerūkyti lovose, nepalikti rūkstančios cigaretės, gesinti jas tik peleninėse. Taip pat nepamiršti saugiai kūrenti ir prižiūrėti krosnių, nepalikti be priežiūros įjungtų elektrinių šildymo prietaisų.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas