„Baltųjų pirštinių“ savanoriai pagelbės policijai savivaldybių tarybų rinkimų metu

„Baltųjų pirštinių” savanoriams įteikti policijos rėmėjų pažymėjimai. 21 savanoris pagelbės policijai savivaldybių tarybų rinkimų metu, budės rinkimų apylinkėse, kartu su patruliais važinės po teritorijas ir rinks informaciją. Šie asmenys bus koordinatoriai, kuruojantys kitų savanorių veiksmus.

„Malonu, kad mūsų visuomenėje vis dar atsiranda žmonių, nesitaikstančių su blogiu ir norinčių padėti policijai. Tai puikus pavyzdys, kaip turi bendrauti policijos ir visuomenė. Policijos rėmėjo statusas yra puiki galimybė iš arčiau susipažinti su policininko profesija ir ateityje papildyti policijos pareigūnų gretas,” – įteikdamas pažymėjimus kalbėjo Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Viešosios policijos valdybos viršininkas Saulius Gagas.

Organizacijos „Baltosios pirštinės” vadovas Simas Simanauskas pasidžiaugė, kad policija organizaciją ir jos siekius palaikė nuo pat jos įsikūrimo pradžios. Jis teigė, kad artėjantiems rinkimams ruošiasi daugiau nei 700 savanorių. „Baltųjų pirštinių” veikla iš mūsų savanorių reikalauja intensyvaus, tačiau epizodiško įsitraukimo. Tuo tarpu, sutikę tapti policijos rėmėjais, mūsų savanoriai įsipareigoja kasdien jaustis ir būti atsakingais už savo šalį, jos saugumą ir skaidrumą. Džiaugiuosi, kad „Baltosios pirštinės” iš vienadienės iniciatyvos tapo jaunimo pilietiškumo ugdymo platforma,” – sakė visuomeninės organizacijos „Baltosios pirštinės” vadovas.

Policijos departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas