„Topo centro“ atsiėmimo centrų plėtra pasiekė ir Uteną

www.topocentras.lt atsiėmimo centras Utenoje – tai vienas iš 11 atsiėmimo, kurie startavo šią savaitę. Atsiėmimo centrų plėtra taip pat pasiekė Alytų, Panevėžį, Marijampolę, Šiaulius, Mažeikius ir Varėną. Po plėtros Vilniuje veikia keturi prekių atsiėmimo centrai, Kaune – trys, viso Lietuvoje – jau 15.

Didžiausio namų elektronikos tinklo Lietuvoje atsiėmimo centrai, įrengti vadovaujantis gerosiomis praktikomis iš praėjusią savaitę atidarytų keturių atsiėmimo centrų bei geriausių pavyzdžių iš visos Euronics grupės: į atsiėmimo centrą užeiti gali tik vienas žmogus, dirbama su kaukėmis ir vienkartinėmis pirštinėmis, laikomasi saugaus atstumo, atsiimti galima tik iš anksto www.topocentras.lt įsigytas prekes, grynaisiais pinigais atsiskaityti ar įsigyti prekių vietoje – negalima.

„Suprasdami, kad šiuo metu klientams ypač svarbu atsiėmimo greitis, saugumas ir galimybė sutaupyti, plečiame atsiėmimo centrų geografiją ir startuojame papildomais vienuolika prekių atsiėmimo centrų visoje Lietuvoje. Jei abejojate dėl didesnio pirkinio, kviečiame skambinti mūsų kompetentingiausiems ekspertams telefonu (8-700) 500 52″, – „Topo centro” generalinis direktorius Remigijus Štaras.
„Topo centro” vadovo teigimu, nemažos dalies namų elektronikos prekių reikia čia ir dabar – nustojus veikti šaldytuvui ar krauti pakrovėjui tikrai nesinori laukti kitos dienos. Net tą pačią dieną išsiuntus siuntą, ją geriausiu atveju klientas gauna tik kitą dieną, o skubaus pristatymo paslaugą ne kiekvienas gali įpirkti – ji gali kainuoti iki 19 Eur. Atsiėmimo centruose prekių paruošimo greitis bus garantuotas, nes iki mėnesio pabaigos įmonė įsipareigoja vos už 1 ct prekę paruošti atsiėmimui per 2 val. – svarbiausia, kad išsirinkta prekė būtų parduotuvėje. Jei norite būti tikri, kad prekė yra parduotuvėje, galima paskambinti ekspertų telefonu (8-700) 500 52 ir pasitikslinti.
Anot R. Štaro, iki karantino paskelbimo, daugiau nei 70 proc. mūsų www.topocentras.lt pirkėjų rinkdavosi atsiėmimą parduotuvėse, to žmonės teiraujasi pastarąsias keletą dienų – nuo pat parduotuvių uždarymo pirmadienį. „Bet kuriuo atveju išlieka visi įprasti prekių pristatymo būdai į namus ar į paštomatus. Į pastaruosius iki kovo 31 d. didesnius nei 20 Eur užsakymus pristatysime nemokamai”, – apibendrino „Topo centro” vadovas.

„Topo centro” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas