Prezidentė apdovanos išradingiausius Vasario 16-osios šventimo idėjų autorius

Vasario 27 dieną Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikins ir apdovanos sumaniausius akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ idėjų autorius.

Septintą kartą vykusi akcija parodė, kad savo šaliai svarbią datą mokame ne tik minėti, bet ir nuoširdžiai ją švęsti. Šiemet gausiai prisijungė mokyklos, darželiai, bendruomenės, socialiniai darbuotojai, įmonės ir lietuviai užsienyje. Švęsdami kartu žmonės kūrė džiugią šventę, daugybę prasmingų, linksmų akimirkų ir sau, ir visiems aplinkui.
Ceremonijoje bus pasidalinta ryškiausiomis ir nuoširdžiausiomis Vasario 16-osios šventės akimirkomis. Už originalumą, pilietiškumą, gebėjimą sutelkti ir meilės Lietuvai puoselėjimą Lietuvos valstybės vėliavas Prezidentė įteiks 16-os iniciatyvų sumanytojams.
Šalies vadovės inicijuotos akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai” metu iš viso paskelbta beveik 4 tūkst. šventinių sumanymų, o vėliavomis įvertinta ir į Prezidento rūmus pakviesta per pusantro šimto iniciatyvų autorių.

LR Prezidentūros inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas