Kazimiero Jakučio koncertinis turas „Gegužraibės“ atkeliauja į Uteną

Spalio mėnesio viduryje atlikėjas Kazimieras Jakutis pradėjo savo romantišką muzikinę kelionę – turą po Lietuvą. Pasirodymai vyksta net 13-oje šalies miestų, vienas iš jų – Utena, kurioje įvyks finalinis turo koncertas. Koncertiniame ture pristatomas penktasis solinis atlikėjo albumas „Gegužraibės”.

Scenoje K. Jakutis tarp muzikos pasakoja nekasdienišką istoriją – vaikystės ir jaunystės laikų prisiminimus, kuriuos įkūnija dekoracijos iš gimtosios Aukštaitijos – Žibinčiai. Tai į kiekvieną koncertą su atlikėju keliaujantys mediniai atributai: namų durys, skulptūros, žibintai. Visi pavadinti vardais: Vienišas, Senolis, Vikingas, Gričiūtės durys…
Pasak. K. Jakučio, koncertiniame ture „Gegužraibės” klausytojai išgirs kitokią dainuojamąją poeziją, papildytą roko muzikos stiliaus atspalviais.
„Tai kažkas tarp kalbamosios, dainuojamosios ir tiesiog gyvenimo poezijos. Derinys – išpuoštas roko elementais ir gera energija. Juk mūsų sąstatas tiesiog gitarinis kaip bitlų – trys gitaros ir būgnai. Tad laukiame visų neabejingų praeities sentimentams ir norinčių įkvėpti naujų minčių”, – sakė atlikėjas.
K. Jakutis visus skaitomosios, dainuojamosios ir gyvenimo poezijos žanro mylėtojus kviečia į savo naujo solinio albumo „Gegužraibės” pristatymo koncertą, kuris vyks gruodžio 4 d. 15 val. Utenos kultūros centre. Įėjimas nemokamas.

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas