Analogų Lietuvoje neturintis spektaklis!

Egzistencinė satyra „Pogrindžio komedija”. Balandžio 2 d. 18 val. Utenos kultūros centre pamatysite Vilniaus kamerinio teatro aštroką, neįprastą ir naujo skonio komediją pagal bulgarų dramaturgo Ch. Boytchev pjesę.

Spektaklyje išvysite šokiruojantį paprasto žmogaus susidūrimą su milžiniška pinigų suma iš niekur.
Komiškos situacijos, vyravusios pirmoje dalyje, antroje įgyja groteskiškai absurdišką charakterį, mesdamos herojams išbandymus kovoje už išlikimą.
Spektaklio režisierius Rolandas Boravskis su Vilniaus kamerinio teatro aktoriais nusprendė sukurti produktą vardu „Stebuklas”. Norisi tikėti, kad stebuklų būna gyvenime, jog gyvename jų laukimu. Kaip ir kiekvienas spektaklis, taip ir šis negali apsieiti be konflikto. Jeigu pinigų duoda tiek, kiek nori, kiek jų imti?
„Mes visi paversti vartotojais, aš – ne išimtis. Svarbiausia, kiek kiekvienas iš mūsų tikime, nes tikėjimas yra visko varomoji jėga. Šiais laikais labai svarbu turėti savo nuomonę ir suprasti, kad norint būti laimingam, reikia ne pinigų. Jei spektaklis sukelia nors kokių minčių ar abejonių, verčia mąstyti ar svarstyti, vadinasi, darbas nebuvo bergždžias”, – sakė spektaklio režisierius Rolandas Boravskis.
Turintys subtilų humoro jausmą aktoriai – Šarūnas Puidokas, Rytis Saladžius, Rolandas Boravskis, Tadas Gudaitis ir kiti – novatoriškoje komedijoje. Gerbiamieji, tai ne intriga, tai gyvenimas „čia” ir „ten”!
„Gyvenime reikia vieno kostiumo, visa kita – geri prisiminimai.” (Citata iš spektaklio)

Bilietų galite įsigyti Utenos kultūros centre arba bilietai.lt

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas